Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú így viselkedik mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú így viselkedik mit jelent? Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés
Ritkán beszélünk és csak a szex kapcsolatot tervezzük (még nem történt semmi) Van hogy piros szívet küld, van hogy azt mondja cuki vagyok. Tegnap meséltem hogy el voltam valahol este és megkérdezte hogy pasival voltam e. Szerintetek többet érezhet?18/L
aug. 12. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak még a szexpartnerét is korlátozni akarja.
aug. 12. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem, csak nem szeretné, hogy más is megdugjon.
aug. 12. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szexet akar kötötségek és érzelmek nélkül, de téged azért korlátozna. Neki kényelmes, pénzbe se kerül, és kiélheti a vágyait.

Elég bunkó hozzáállás,de te tudod. F

aug. 12. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos többet érez, de nem jó értelemben. Hiába csak szexkapcsolatot terveztek, már most látszik, hogy irányítani, korlátozni akar.
aug. 13. 00:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!