Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt az édesanyám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az édesanyám?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és már évek óta avval cseszeget az anyukám és a mostohanagymamám (kb. 14 éves korom óta) hogy jöjjek össze egy fiúval. Nem tudom miért csinálják ezt, mikor a legtöbb szülő pont hogy tiltani akarja a gyereket egy kapcsolattól. Viszont én nagyon kínosnak érzem, hogy múltkor is elkezdte a dumáját, hogy "lassan 18 éves vagy...".

Amit még jó tudni rólam, hogy van egy nagyon jó srác barátom, akivel már 10-12 éve tartjuk családosan a kapcsolatot (nálunk is sokan vannak tesók és náluk is). Néhány éve arra is tett utalásokat anya hogy vele jöjjek össze. Viszont felé vannak is érzelmeim, és az a gyanúm, hogy neki is vannak felém.

Miért csinálja ezt Anya? Én nem tudom hogy neki hány kapcsolata volt, de Apával már 20 éve házasok, és van gyanúm, hogy a nászéjszakán vesztette el a szüzességét

aug. 12. 12:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem csak az van benne, hogy most vagy fiatal, ideje az első nagy szerelmeknek és románcoknak és nem akarja hogy bármit "lekéss" vagy kimaradj.
aug. 12. 13:04
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
Lehet attól fél nehogy meleg legyél.
aug. 12. 14:04
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Talán biztonságban akar tudni.
aug. 12. 15:17
 4/18 anonim ***** válasza:
11%

A szüzességet valóban csak a nászéjszakán szabad odaajándékozni, más módon lelki bűn is és a kapcsolatot is aláássa.

Ne erőltesse a kapcsolatot, 17 évesen még ráérsz. A sráccal meg hadd bontakozzon a tiszta szerelem. F

aug. 12. 16:35
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
#4 Az én kapcsolatomat az ásná alá, ha valaki egy elavult, szentírásnak nevezett mesekönyv miatt nem akarná átélni velem a világ egyik legjobb érzését...
aug. 12. 16:40
 6/18 anonim ***** válasza:
12%
A Szentírás ne elavult és mesekönyv, meg értwelmes ésszel fel lehe fogni hogy a szex az két ember legintimebb egyesülése és azt csakis szent életszövetségben szabad! Te is elszámolsz halálod után távozó lelkeddel Teremtőd előtt és ne merészeld egy keresztény alapú országban óücsárolni a Szentírást!
aug. 12. 16:44
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

Nyugodtan jelents, nem írtam semmi szabályelleneset.

Nem imádkozok, mert nincs kihez. Évente lezuhan egy csomó repülő, mindenki imádkozik rajta, de nincs segítség...

A szex a kapcsolatok természetes része, egy csomó válás történik a hiánya miatt. Akkor ez hogy van?

aug. 12. 16:52
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
#9 Fogj kezet az érdi pappal, aki felnégyelné, meg megnyúzná az olimpiát megnyitó embereket! Ugyanolyan álszent vagy...a nagy hívő, aki a békében, a megbocsájtásban hisz, erre ilyeneket ír a neten...
aug. 12. 16:55
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Én sem tartom a Bibliát mesekönyvnek, szóval nem értek egyet az 5-ös válaszolóval, de a védelmére kelek. Elképesztőnek találom, ahogy hű keresztény emberként így irogattok ismeretlenül egy másik személynek, aki nem hisz benne. Mi jogon? Többek vagytok nála csak, mert hisztek Istenben? Elég szomorú, ha ez a mérce. A stílus maga az ember, akár hisz Istenben, akár nem.
aug. 12. 16:58
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem rajtad keresztül akarja kiéllni magát. Ha lenne barátod akkor lenne téma, tudna miről pletyizni. Unatkozik, és tudja hogy egy kapcsolattal mindig van valami. Ha lenne barátod, tudna min csámcsogni.
aug. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!