Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az édesanyám?
17 éves lány vagyok, és már évek óta avval cseszeget az anyukám és a mostohanagymamám (kb. 14 éves korom óta) hogy jöjjek össze egy fiúval. Nem tudom miért csinálják ezt, mikor a legtöbb szülő pont hogy tiltani akarja a gyereket egy kapcsolattól. Viszont én nagyon kínosnak érzem, hogy múltkor is elkezdte a dumáját, hogy "lassan 18 éves vagy...".
Amit még jó tudni rólam, hogy van egy nagyon jó srác barátom, akivel már 10-12 éve tartjuk családosan a kapcsolatot (nálunk is sokan vannak tesók és náluk is). Néhány éve arra is tett utalásokat anya hogy vele jöjjek össze. Viszont felé vannak is érzelmeim, és az a gyanúm, hogy neki is vannak felém.
Miért csinálja ezt Anya? Én nem tudom hogy neki hány kapcsolata volt, de Apával már 20 éve házasok, és van gyanúm, hogy a nászéjszakán vesztette el a szüzességét
A szüzességet valóban csak a nászéjszakán szabad odaajándékozni, más módon lelki bűn is és a kapcsolatot is aláássa.
Ne erőltesse a kapcsolatot, 17 évesen még ráérsz. A sráccal meg hadd bontakozzon a tiszta szerelem. F
Nyugodtan jelents, nem írtam semmi szabályelleneset.
Nem imádkozok, mert nincs kihez. Évente lezuhan egy csomó repülő, mindenki imádkozik rajta, de nincs segítség...
A szex a kapcsolatok természetes része, egy csomó válás történik a hiánya miatt. Akkor ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!