Mit csináljak ha édesanyámmal folyton veszekszünk?
Sziasztok,mostanában nem jövünk ki túl jól édesanyámmal,mindig órditozunk veszekedünk ,de ilyen apró dolgokon mint pl ki használta tovább a fürdőt meg ilyenek,de ma nagyon összevesztünk ,mert ugye én régóta spórolok egy táskára ami nekem nagyon tetszik,és ma elmentem megvenni,hazajöttem hogy milyen boldog vagyok,és édesanyám már megint elkezdett órdítozni hogy én milyen idióta vagyok,meg hogy miért kellet meg vegyem és egésznap egymáshoz se szóltunk,én ültem a szobámba zenét halgattam és sírtam,mégegyszer kihangdúlyozom hogy az én pénzemből volt.
17/l
Szia!
A leírásod alapján ezek valóban értelmetlen dolgok..
Szerintem valami nincs rendben az életében, ha felnőttként ilyen reakciókat váltanak ki ezek a dolgok.
Ne szállj vele vitába, ha Te is tudod, hogy értelmetlen dologról van szó, legyél Te az okosabb.
A táskát meg Te szerezted meg, a tiéd, majd belenyugszik. :)
Hat nezd, erre nem lehet nagyon mit irni.
En is veszekedtem tinikent anyammal mindenert, na meg o is velem, egy ido utan tenyleg minden kis szarsagon is, mert en nem ertettem meg ot, o meg engem. De ez valamilyen szintig normalis is szerintem.
Nalunk mondjuk anno visszagondolva az volt minden problema alapja, hogy en szartam mindenre es mindenkire, nagy konyorgesek aran voltam hajlando besegiteni a hazimunkaba, szortam a sajat penzem hulyesegekre (diakmunkaztam,de csak nyaranta), de kozben meg volt, hogy anyam a szamlakat alig birta befizetni, mert egyedul tartott el, stb stb. Utolag tobbszor is bocsanatot kertem egyebkent tole, rettenetesen nehez lehetett velem.
Tehat nem tudjuk igy ennyibol, hogy nalatok mi lehet a gond, lehet te sem vagy egyszeru eset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!