Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl az első szakításon?
Már egy ideje szakítottunk(szerencsére nem haraggal, sajnos el kellett költöznie és mivel távkapcsolatot egyikünk se akart így láttuk jónak). Én úgy látom hogy ő már teljesen jól van, lezárta a dolgot(új barátnője még nincs de tényleg jól van és elengedte). Viszont nekem még mindig nagyon hiányzik. Neki nem én voltam az első gondolom ezért lehetett neki könnyebb.
Már elkezdtem kondiba járni, rengeteget olvasok, fejlesztem magam, ápolom a baráti kapcsolataim de sajnos ezek se terelik el a gondolataim. Bármi tanács?
A szakítás sebeit csak az idő gyógyítja. Előbb utóbb, majd rendbe jössz és nem fogsz rágondolni.
Nem igazán lehetet a partnered részéről nagy szerelem, ha ilyen hamar túl van a dolgokon. Úgy látszik te többet tettél ebbe a kapcsolatba, mint ő, ha ennyire fáj. Ő gondolom a ,,Jó lesz unaloműzésre, úgyis lesz még más" mentalitással ment bele a kapcsolatba.
Kívánom, hogy találd meg az igazit és legyél boldog.
Csak az elso nehez, a masodik szakitasod mar konyebb lesz
Csinald ami eddig majd idovel jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!