Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam az első szakításomon?
Miert volt toxikus? Mi miatt szakitottatok?
Szerintem ezek a valaszok sokat segithetnek a tovabblepesben.
Egyebkent pedig, kezdj el dolgozni magadon! Ha tudsz esetleg diakmunkara menni azzal is lefoglalod magad, edzes is sokat segithet. Ezek mind olyan dolgok amikbe beletudsz temetkezni, az ido gyorsabban telik es ahogy latod az eredmenyuket meg sikeresebbnek is fogod magad erezni. :)
Nem csoda, hogy kapcsolatfüggő vagy, ha rajta kívül nem volt másod.
Ismerkedj, barátkozz, hozd helyre a kapcsolatod a szüleiddel (persze csak ha akarod), találj új hobbit.
Lehet hogy rossz tanácsot adok, mert ugye nagyon addiktív.
De amikor nekem történt a legelső szakításom, ugyanezt éreztem, megfulladok, meghallod, rázott sírás. Elkezdtem játszani a gépen, és az kikapcsolt ideig óráig. Azóta ezzel könnyítettem a szakításaimat.
Nem 100%-os, de legalább kikapcsol egy kicsit. Nagyon rá tudok függni a játékokra, innen jött az ötlet.
Először nem baj ha szarul vagy. Vagyis ad ki magadból az sosem jó ha bent tartod. Ha meg már kezdesz túllépni az első fázison, akkor jöhet az amit mondtál.
Könnyű utána okoskodni, de nyilván az lett volna a megoldas, hogy soha sem alapzod a teljes életedet a barátnődre, és ha toxic a kapcsolat akkor kénytelen szakítasz
Az ido minden sebet begyogyit ez tenyleg igy van.
Ami segit, rovid tavon: sport, sok program, baratokkal toltott ido, egeszseges etkezes, sokat igyal vizet, ne alkoholizalj, ne drogozz
Ami segit kozep tavan: par honap mulva vagy ahogy erzed keress valki mast, ismerkedj
Mindenki így éli meg főleg az elsőt..amúgy nem értem miért veszítetted el a családod? Remélem nem haltak meg vagy ilyesmi.
Amúgy tényleg csak idő kell,én gyorsan találtam más lányt az első szakításom után,de nem segített sőt még rosszabb lett.
De ha már meguntad a kesergést úgyis találsz egy új kapcsolatot szerintem.
Ajánlok egy gyakorlatias és hasznos tartalmú könyvet a figyelmedbe, ami segíthet a veszteséged feldolgozásában:
Gyógyulás a gyászból. Hogyan dolgozzuk fel szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!