Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók? Puszi? Ötlet?
Tudom tudom tudom.... rengeteg ilyen kérdés van... de ne ítéljetek el előre, kérlek olvasd végig!
Soha az életemben nem csókolóztam, és tudom, sok olyan kérdés van, hogy hogyan is kell. De nincs olyan, ami úgy tényleg elmondja.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kellene hogy jó legyen. Csak szájra puszi, vagy ennél több? És szerintetek emberek között pl suliban vagy utcán ahol vannak emberek ott gáz?
Azt hiszem, a kérdésedre itt leírott sorokkal nem lehet válaszolni. Ez nem elméleti kérdés...
Amit mi leírunk, az élet felül fogja írni. Lehet, annyira rá fogsz görcsölni és stresszelni fogsz közben, hogy totál leblokkolnál, mert nem jutnak eszedbe az írottak.
Inkább engedd el magad; hagyd, hogy az érzelmek határozzák meg, mikor minek van itt az ideje. Ne erőltess semmit, csak azért, mert az a menő, mert az az elvárt.
Ha eljön valaminek az ideje, azt érezni fogod...
#1-el értek egyet. Azért nincs sehol leírva a válasz (amit amúgy minden kamasz keres) mert egyszerűen ezt nem lehet leírni.
Az első valószínűleg béna lesz aztán majd javul.
Nos igen.
Ezt nem lehet leirni.Te fogod érezni milyen érzés és a partnered.De hidd el megfelelő partnerrel nagyon jó lesz.
És igen.Ne görcsölj rá.Ne stresszelj mert annál rosszabb.
Legyetek kettesben.Öleld át a partnered,lazulj el.
Kezdjétek puszival a szájra.
Azután mehet a csók.Közelítsetek egymás szájához lassan finoman és csókold meg vagy ő téged.Úgy is mondhatnán hogy vagy az alsó vagy a felső ajkát vagy mindkettőt bekapod de csak finoman.Azán majd elválik milyen lesz.Vagy lassú lágy vagy gyorsabb vadabb.Illetve vany nyelves csók is.Ennél csak azt kell tenni hogy finoman megnyalod az ajkát és ha érti mit szeretnél ő is átdugja a szádba a nyelvét és finoman eljátszadozhattok egymás nyelvével
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!