Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátnőd alvilágiak közé járna drogért?
Figyelt kérdés
2024. jún. 25. 09:03
11/33 anonim válasza:
Drogos emberrel nem lennék együtt, ha kesöbb kezdi, akkor vagy abbahagyja vagy végeztünk egymással
13/33 A kérdező kommentje:
És komolyan akivel 1 éve együtt vagytok csak úgy dobnátok mert elkezdett drogozni?
2024. jún. 25. 18:19
14/33 anonim válasza:
Nem azonnal. De igen, ha keménydrogokat kezd el fogyasztani, nem pedig csak eldurrant egy dzsangát hétvégente a haverokkal és nem hajlandó felhagyni ezzel, szakítani fogok. Elég ha a saját életét teszi tönkre, az enyémet nem kell. Azt had tegyem tönkre úgy ahogy én akarom
15/33 anonim válasza:
ma 18:19 És komolyan, igen. Nem 1 év múlva,10-20 év múlva is.
16/33 anonim válasza:
#2 Akkor 1 év után szakítanék vele.
18/33 A kérdező kommentje:
ugy tesznek mintha a szivás egyenlő lenne a megcsalással😂
és aki iszik vagy cigizik? ugyanez ez is
2024. jún. 26. 11:17
19/33 anonim válasza:
Ha Neked ugyanaz, akkor te már igencsak beharaptál.
20/33 anonim válasza:
No, sokaig hallgattam, #1 vagyok. Itt ismertem meg egy fiatal lanyt, aki cigizik, nem durvan, de volt mellette fu, alkohol is korabban, bicajjal el is taknyolt azbejszskaban, az arcán latszsnak a varratok helyei, aztan meg elf, poco, minden, es sokaig kitartottam vele, de rajottem h a hatterben vannak mas megbuvo dolgok is, es mar nem vagyok egyutt vele, de soha tobbet ilyet. Pazichiatrian szokott ra a cigire amugy mikor meg 14 se volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!