Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha a volt tanárom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a volt tanárom eljött a ballagásomra egy nagy csokor virággal és megölelt ? És ezt nagyon rosszul vette a többi tanár?

Figyelt kérdés

Én nagyon de nagyon imádtam az óráit és magát az embert is mert nyitott volt minden diákjára és kérdéseinkre.

Hozzá tenném amikor elment tavaly előtt azóta is néhányszor írtunk illetve egyszer találkoztunk a benzin kúton.

De nem igazán értem őt és tudom mire vélni a tetteit.

jún. 23. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Nem hinném, hogy a többi tanárnak rosszul esett, de ha így is lenne, az titeket már nem érint.

Nem lehet, hogy volt a gesztusban egy kis udvarlás is?

jún. 23. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy gáz. Sok boldogságot nektek🤣🤣🤣
jún. 23. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
6%

"Én nagyon de nagyon imádtam az orált és magát az embert is mert nyitott volt minden diákjára"

*

jún. 23. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tojni a többi tanárra. Elballagtál, most már nem a tanáraid, ő meg már nem tanít ott, szóval semmi közük hozzá.

És gondolom, középiskolai ballagás, szóval már te is felnőtt vagy, innentől kezdve az, hogy valamikor tanított, már irreleváns dolog.

Én azt mondom, hogy ha szimpatikus neked is, akkor nyugodtan tartsd vele a kapcsolatot, esetleg írj rá (ilyen helyzetekben azért érthető módon van, hogy a volt tanár nem mer annyira nyíltan kezdeményezni), a jövőben meg minden rajtatok múlik.

Csak a bővebb ismerősi körömben három olyan kapcsolatról is tudok (ebből kettő házasság), ahol a férfi a nőnek a tanára volt.

jún. 23. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet te voltál a kedvenc tanítványa és ez egy gesztus volt a részéről
jún. 23. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy ki mit gondol? Ha neked jó volt így, akkor ennyi.
jún. 23. 13:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
jún. 23. 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!