Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is pontosan a szerelem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kifejezetten gyakran volt feltéve ez a kérdés. Viszont érdekelne ti hogy éltétek meg az első nagy szerelmeteket, mit éreztetetek pontosan.Vagy úgy egyébként, hogy lehetne pontosan megfogalmazni a szó jelentését. Az agyban lefolyó folyamatok nem igazán érdekelnek, avagy tudományos magyarázatok, mert azokról elég sokat olvastam. Előre is köszönöm a válaszokat!2024. jún. 21. 19:22
1/9 anonim válasza:
csak azt lehet erre válaszolni, mint a legutóbbi kérdésnél...
2/9 anonim válasza:
Számomra a szerelem, hogy csak akkor vagyok boldog, ha a páromat boldognak látom, vagy boldoggá tudom tenni.
3/9 anonim válasza:
Számomra a szerelem nem jelent semmit. Nem foglalkozom vele, mert a vége abszolút elhidegülés, egyébként a párkapcsolatok 99%a önös érdek. felszínesség és esetleg anyagi szempont ami kialakítja. Olyan hogy teljes lélekkel szeretni szinte nincs is.
6/9 anonim válasza:
Figyelj, nekem most lett életemben először barátom. Gimi 9. osztályának a végén. Nem biztos, hogy pont az en válaszomra vársz, de leírom, hogy élem meg.
Nincsenek pillangók a gyomromban. Nem érzek semmi ilyesmit. A fiú engem nagyon megfogott. Kívülről és belülről is. Jól érzem magam vele, szeretek vele lenni. Szeretem ha mosolyog, ha jó kedve van. Jó érzés puszit adni neki, fogni a kezét, beszélgetni vele. Nagyon várom a találkozásokat.
Ez lenne-e a szerelem? Nem tudom, de az én koromban lehetséges
8/9 anonim válasza:
Az ember vágyik valakire mindig aztán kap egy nagy pofont és a lelkét szét lassan kiszárítják. Szerelem? Lehetetlen mert egy önző felszínes számító világunk van amiben csak az boldog aki jól játszik.
9/9 Senior Séf válasza:
Egy biztos, kérdező. És ez 6-osnak is szól; ha egyszer VALÓBAN szerelmes leszel, azt nem fogod megkérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!