Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöttetek pontosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek pontosan össze a párotokkal?

Figyelt kérdés

Úgy értem részletesen, ha lehet. Elmentetek randizni, majd egy meghitt pillanatban összebújtatok, csók és kimondtátok, hogy szeretitek egymást, vagy ez hogy működik? Józanok vagy részegek voltatok? Hol voltatok randizni? Nekem sosem volt még barátnőm, ahogy ez lejöhetett nektek..

A “leszel a barátnőm”, nagyon dedós, azt max ilyen 5-6.ban tudtam volna elképzelni..

Tetszik egy csaj, nagyon szimpatokus és szerintem én is neki. Szilveszteri buliban smároltunk. (Ismerem egy ideje, aludt is már nálam, stb). Hogyan kell ezt pontosan?

20/f

2022. jan. 2. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Első randi. Séta a margit szigeten, dumálás, bújás, csók.

Második randi, szintén séta, kajálás, iszogatás, szex.

Harmadik randi tali, duma, kaja.

Negyedik randi iszogatás együttalvás.

Kb ekkor már egyértelműen együtt voltunk.

2022. jan. 2. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsót mondom csak....egy kocsmában voltam, láttam őt is meg a barátnőit is hogy egy asztalnál ültek, meg tetszett a lány...és szóltam a haveromnak, hogy én azt a csajt most fel szedem (egyébként ezt hallotta is).

De mindegy oda mentem közel hozzá, és bunkón beszóltam neki valamit :D "te az enyém leszel úgy is" ezt is mondtam, akkor nem történt semmi, majd fb-on bejelöltem másnap és elhívtam randizni, először nem akart jönni, aztán mégis eljött. Onnantól meg ment már minden....igaz csak 4 hónapig voltam vele.

2022. jan. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!