Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé de nem tudom pontosan mit érez mi legyen?

Figyelt kérdés
Ez egy hülye kérdés tudom, de elég egyértelmű vagyok és el is mondtam neki, a válasza az volt hogy "majd". (A majdot arra mondta hogy majd ismerkedik velem jobban) de egész nap bámul es ha más fiúval beszélgetek akkor látszik hogy féltékeny. Légyszi segítsetek mert hülye vagyok hozzá

2022. okt. 31. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Hát kicsit sürgesd meg szerintem, mert ha nem elég egyértelmű, akkor szerintem a te idődet ne pocsékolja.
2022. okt. 31. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha te,mint lány/nő elmondtad nyíltan az érzéseid, megtetted az első lépést,amire mindössze ennyi reakciója volt, akkor szerintem ez halott ügy. Nem mozgatod meg különösebben,jobbat érdemelsz.
2022. nov. 1. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megkérdezném tőle, hogy" Figyelj csak, öcsi, akkor te most meg akarsz ismerni vagy sem? Ha nem, akkor azt tedd egyértelművé, én így nem fogom rád pazarolni az időmet!" Ha erre is valami agyhalott válasz érkezik, akkor hagyd a francba, találsz jobbat.
2022. nov. 1. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is utalnék arra, hogy ha ezt így folytatja, akkor nem sok esélye marad.
2022. nov. 1. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Miféle válasz erre a majd?

Nem vagy igen, esetleg nem tudom, adj egy kis időt.

Nem vagyok biztos az erzeseimben blabla.

De nem 'majd'.

Szerintem felejtsd el, ennek nincs sok értelme.

2022. nov. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!