Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom pontosan, hogy szerelmes vagyok-e belé. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Valami tipp, hogy milyen kérdéseket tegyek fel magamnak, vagy valami.. :D2016. szept. 9. 17:21
1/13 anonim válasza:
Hát îgy nem sok mindent tudtunk meg.
Részleteket ha kérhetek? :) ha szeretnéd akár privátban is leírhatod vagy csak simán ide :)
2/13 A kérdező kommentje:
Hát.. most 13 éves vagyok, Ő is... mit mondhatnék még? :D
2016. szept. 9. 17:44
3/13 anonim válasza:
Kell neked? Tetszik neked? Jól érzed magad mellette?
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon kedves, szerelmes vagyok belé... az kicsit durva kifejezés hogy kell nekem :) amugy szerintem o is szerelmes belém, mert felkért keringozni, és nagyon kedves velem
2016. szept. 9. 17:54
5/13 A kérdező kommentje:
Válasz? :D
2016. szept. 9. 18:38
6/13 anonim válasza:
Szerezd meg vagy utalgass rá hogy lépjen a felé hogy randizzatok. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, jó lenne, de lehet, jobban tenném, ha megvárnám előszőr is a keringő próbákat, akkor több időt töltenénk együtt..
2016. szept. 9. 19:07
8/13 A kérdező kommentje:
De egyszeruen nem birok addig várni.. de tudom, az lenne a megfelelo ido..
2016. szept. 9. 19:11
9/13 A kérdező kommentje:
Jaj, azt kifelejtettem, hogy felkért keringőzni :D
2016. szept. 10. 08:51
10/13 anonim válasza:
Kérdező biztos szerelmes vagy belé szerintem kicsit meg vagy bolondulva. :) :D
Nem muszáj várnod addig menjetek el kajálni pl.
Ha kérdésed van írj.
Sok sikert!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!