Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy fiu szerelmes belem?
Lany vagyok
A fiu nem nagyon beszel a lanyokkal akkor honnan lehet tudni?
Hát én például olyan fiú vagyok hogy általánosba sok lánynál bepróbálkoztam és mindegyik nagyon csúnyán elutasított. Azóta vannak lányok akik tetszenek nem is kicsit, de egyszerűen kiűzték belőlem a bátorságot hogy egyáltalán a közelébe menjek. Úgyhogy innen is köszönöm nekik! :*
Úgyhogy nagyon szépen megkérlek téged most arra hogy te lányként ne csináld ezt. De egyébként nem nagyon értem. Ha nem nagyon beszél a lányokkal és nem is tetszik akkor mért érdekel az egész? Max talán a nézéséből tudod megállapítani.
16/F
Akkor hasonlít rám 1# vagyok
Kérdezd meg tőle (ha nem mondja egyértelműen hogy nem akkor tetszel neki)
Ha odamész ahol lakik, és ha pont gép elött ül megállitja a játékot miattad. :D
Komolyra forditva, figyeld meg hogy viselkedik mikor a közelében vagy, ha zavartnak tünik, nem találja a szavakat, sokat mosolyog, ezek egyértelmü jelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!