Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogyha az a fiú akibe NAGYON NAGYON szerelmes vagyok, úgy néz ki, a legjobb barátnőmbe szerelmes? (A legjobb barátnőm pontosan tudja, mennyire szerelmes vagyok. )
A legfontosabb dolog, hogy tudd: nem a barátnőd a felelős/hibás azért, ha a fiú akit szeretsz őt szereti.
Azt mondják, hogy ha mindkettőt szereted, és ők is szeretik egymást, örülj a kapcsolatuknak, de legalább ne tipord porba.
Köszönöm mind kettő választ! Az első válaszolótól kérdezem, hogy nem gáz az, hogy a lány vallja be? Miért a lány? Ez nem ciki? Ha szeretne ő is kezdeményezne, nem? Most még a nyáron táborba is leszünk együtt, ahol ott lesz ő, és a barátnőm is.. meg még olyan lányok akiknek tetszik ez a fiú. De olyan fiúk is lesznek, akiknek meg én tetszek.. xd
A második válaszolónak, meg azt üzenem, hogy semmiképpen sem haragudnék a barátnőmre, és ő soha nem jönne össze vele, még akkor se ha neki is tetszik, mert tudja hogy én MENNNYIRE MENNNYIRE szerelmes vagyok bele... :( ;)
Mert ha a fiú nem érdeklődik a lány után/ félénk bevallani, ne csak álldogáljatok egymás mellett, mint a szerencsétlenek. És ha te tényleg annyira nagyon szerelmes vagy, akkor tegyél meg mindent azért, hogy belédessen.
És ha beleszeretne a barátnőd is, megakadályoznád hogy összejöjjenek, mert te annyira nagyon szereted?
A négyes válaszolónak: nem, mem tennék meg mindent azért! Csak nagyon fájna! De köszönöm a választ, meg fogok mindent tenni azért, hogy belémszeressen! ;)
Az ötödik választ is nagyon szépen köszönöm!!!! Hát et nagyon romantikus. Köszönöm!!!! Most felbátorodtam!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!