Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ha a kiszemeltemnek a legjobb barátnője fülig szerelmes belém?
Ilyen az élet. Nem írod, hány évesek vagytok, de 16-17-18 évesen már azért illik tudni kezelni egy viszonzatlan szerelmet, és csendben lenyelni a békát...
Vagyis igazából ha a szerelmes barátnő problémázik a dolgon, az csakis az ő hibája lesz, nem a tiétek.
Ne tőle tedd függővé a boldogságodat. Attól ő még nem kap meg téged, hogy a barátnőjéhez se közeledsz, ergo csak magaddal szúrnál ki, nem vele.
figyelj, én az egész életemet viszonzatlan szerelmekkel éltem le, amióta az eszemet tudom, de nekem ez a sorsom. Szar, persze, de értelmes ember tudomásul veszi szép csendben.
Tőlem talán hiteles, ha azt mondom, ne törődj a barátnő érzéseivel, mert úgysem segíthetsz rajta, hiába szeretnél. Majd kiheveri. Az élet nem mindig igazságos.
Azt ugye tudod, hogy a merevedés az nem egy érzés? :D Ettől eltekintve nem hiszem, hogy feltétlenül bármi dolgod lenne a barátnőjével kapcsolatban. Feltéve persze, hogy nem vettél aktívan részt abban, hogy beléd essen. Persze ettől még előtte pl tisztázhatod, hogy nem kölcsönös a dolog stb de igazából kötelező tennivalód nincs.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!