Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent pontosan hogy, beteljesedett szerelem?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 23:49
1/9 anonim válasza:
Mindketten szerelmesek vagytok. Végre realizálódott , egymásra találtatok.
2/9 anonim válasza:
1-es vagyok
Van a plátói, ami csak érzelmi, és van a beteljesedett, vagyis testileg is realizálodott szerelem.
3/9 anonim válasza:
Viszonzott szerelem.
Ő is szerelmes beléd, nemcsak te őbelé.
4/9 anonim válasza:
A fentiek mellett még azt is jelentheti, hogy kiállta az élet próbáját, azaz felvállaltan, egy ideje már egymáséi vagytok, és nem felhőzi a viszonyt se távolság, se titkolózás, se családi viszály stb. Azaz "minden rendben" van.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok túlságosan paraszt, de felénk ezt arra mondják, amiben volt szex.
6/9 anonim válasza:
Mifelénk is azt jelenti, amikor egy párnál már megtörtént a szexuális együttlét.
9/9 anonim válasza:
"A fentiek mellett még azt is jelentheti, hogy kiállta az élet próbáját, azaz felvállaltan, egy ideje már egymáséi vagytok, és nem felhőzi a viszonyt se távolság, se titkolózás, se családi viszály stb. Azaz "minden rendben" van."
Nagyon röhögök :D :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!