Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak bele képzelem?
Az egyik osztálytársamon azt vettem észre hogy sokat néz engem és folyton a haját igazgatja amikor a közelébe vagyok.
Nem beszélünk kb semmit de sok órán vagyunk együtt és egy-két barátnőjével jóban vagyok.
Ahogy telt az idő egyre jobban megszerzett és már teljesen bele vagyok bolondulva.
Leszólítanám de régebben már szerelmet vallottam egy osztálytársamnak és nem alakultak jól a dolgok.
Nem akarom hogy újra ugyanez az eset megtörténjen.
Amikor kettesben vagyunk vlm miatt mindig próbálja elkerülni a helyzetet de úgy hogy közben vissza néz vagy zavarba kerül.
Ő nem tudja hogy nekem tetszik de nagyon kedvelem őt.
Mit kéne tennem, mit csináljak?
17F
Szerintem ezek árulkodó jelek, legalábbis nekem úgy tűnik. Viszont ami fontos, hogy ilyesmi jelekre nem érdemes építkezni.
Ne leszólításban gondolkodj, inkább beszélgess vele minél többet. Suli után is dumálhattok, rá is írhatsz, a lényege annyi, hogy érezze, hogy foglalkozol vele. Plusz itt a nyár is, szünetben simán elmehettek valahová ketten.
Én is gondoltam ilyesmire csak nagyon nem akarom elveszíteni őt. Az már az előző után túl sok lenne.
De köszi a válaszokat.
Tényleg ne vallj szerelmet. Egy semmiből jött szerelmi vallomás nem biztos, hogy jól érintené a lányt.
Mivel jóban vagy a barátnőivel, talán könnyebb a dolgod. Ha velük látod, menj oda beszélgetni. Közben is megosmeritek egymást valamennyire, könnyebb lesz kettesben beszélgetni, lesz közös pont, ami miatt ráírhatsz.
#9 szerintem először egy minimális kontaktot kéne kialakítani. Hogy beszélgessetek már egy kicsit rendszeresen, legyen egy kialakult beszélőviszony és ezáltal szimpátia.
Ha ez megvan, akkor igen de csak lazán. Pl.: suli után igyunk meg valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!