Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy csak bele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak bele képzelem?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársamon azt vettem észre hogy sokat néz engem és folyton a haját igazgatja amikor a közelébe vagyok.

Nem beszélünk kb semmit de sok órán vagyunk együtt és egy-két barátnőjével jóban vagyok.

Ahogy telt az idő egyre jobban megszerzett és már teljesen bele vagyok bolondulva.

Leszólítanám de régebben már szerelmet vallottam egy osztálytársamnak és nem alakultak jól a dolgok.

Nem akarom hogy újra ugyanez az eset megtörténjen.

Amikor kettesben vagyunk vlm miatt mindig próbálja elkerülni a helyzetet de úgy hogy közben vissza néz vagy zavarba kerül.

Ő nem tudja hogy nekem tetszik de nagyon kedvelem őt.

Mit kéne tennem, mit csináljak?

17F

jún. 16. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ezek árulkodó jelek, legalábbis nekem úgy tűnik. Viszont ami fontos, hogy ilyesmi jelekre nem érdemes építkezni.

Ne leszólításban gondolkodj, inkább beszélgess vele minél többet. Suli után is dumálhattok, rá is írhatsz, a lényege annyi, hogy érezze, hogy foglalkozol vele. Plusz itt a nyár is, szünetben simán elmehettek valahová ketten.

jún. 16. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is a legjobb megoldás az lenne, ha úgy közelednél hogy beszélgetsz vele a suliban ráírsz, estleg mellé ülsz órán,ebédnél. Ne mond el neki hogy szerelmes vagy az sosem válik be legalábbis ilyen kezdetleges időszakban.
jún. 16. 14:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam ilyesmire csak nagyon nem akarom elveszíteni őt. Az már az előző után túl sok lenne.

De köszi a válaszokat.

jún. 16. 15:53
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Tényleg ne vallj szerelmet. Egy semmiből jött szerelmi vallomás nem biztos, hogy jól érintené a lányt.

Mivel jóban vagy a barátnőivel, talán könnyebb a dolgod. Ha velük látod, menj oda beszélgetni. Közben is megosmeritek egymást valamennyire, könnyebb lesz kettesben beszélgetni, lesz közös pont, ami miatt ráírhatsz.

jún. 16. 21:13
 5/12 anonim válasza:
22%
VALLD BE NEKI! egyszer elunk jol tudod, és ha visszautasit? na akkor mivan? SEMMI! lesznek meg cikibb helyzetek is az eletbe. Na meg ha meg igent mond akkor meg nyertel! ne lacapacazz
jún. 18. 01:48
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem szabad ilyen helyzetben szerelmet vallani. Beszélgess vele, ismerkedjetek, aztán majd lesz valahogy.
jún. 18. 08:48
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
beképzeled
jún. 20. 10:40
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Csak lazán kezdj el vele beszélgetni és legyél mosolygós. Ha vevő rá azt úgyis észre fogod venni. Nem kell és nem is szabad rögtön szerelmet vallani, mert az kicsit creepy és az amúgy is egy mélyebb dolog, szóval egyelőre még csak vonzalmat érezhetsz. "Barátkozz", de közben azért éreztesd finoman, hogy neked tetszik. "Lógjatok" együtt, hívd el lazán egy kávéra/fagyira de nem kell még rögtön randira gondolni. Szép lassan építgesd ezt fel.
jún. 20. 15:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Tehát csak hívjam el sütizni vagy sétálni a városba?
jún. 20. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:

#9 szerintem először egy minimális kontaktot kéne kialakítani. Hogy beszélgessetek már egy kicsit rendszeresen, legyen egy kialakult beszélőviszony és ezáltal szimpátia.

Ha ez megvan, akkor igen de csak lazán. Pl.: suli után igyunk meg valamit.

jún. 21. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!