Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek összejöjjünk?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki szerelmes belém, de én nem vagyok az. Már egyszer szerelmet vallott és megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője (1 évvel ezelőtt), de én nemet mondtam. Most is újra próbálkozik, nagyon rendes srác, bármit megtenne, hogy összejöjjön velem, nagyon jól érzem vele magam mindig, mosolgyok néha az üzenetein, várom a találkozókat, de nem vagyok belé szerelmes, viszont ő az a fiú aki tényleg minden lány álma (az enyém is). Ahogy vár rám és bánik velem az a mai generációban egy csoda. Úgy érzem kicsit, mintha többek lennénk mint barátok, de kevesebbek mint egy szerelmes pár. Szeretem mint barát. Ennyi elég és jó nekem, de nem tudom mit tegyek, vagy esetleg hogy lehetnének nekem is ugyanolyan érzéseim iránta.jún. 15. 13:27
1/10 anonim válasza:
Voltál már szerelmes? Ha esetleg nem, honnan tudod, hogy ez nem az?
Amíg bizonytalan vagy, ne.
2/10 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam igen. Na akkor tényleg éreztem, hogy ő kell nekem. Csak még kicsi voltam. Azóta nem.
jún. 15. 13:38
3/10 anonim válasza:
Ennyi ellentmondást egy ilyen rövid szövegbe. :D
"Szerintetek összejöjjünk?"
Tehát te az alapján jönnél össze valakivel, hogy random emberek egy anonim oldalon azt írták?
4/10 anonim válasza:
Szerintem ne jöjjetek össze, a fiú érdekében. Te nem őt szereted, hanem a figyelmet amit ad neked. Szereted hogy valaki a tenyerén hordoz, szereted hogy bármit megtenne érted, de őt nem szereted. Ha valóban a barátod, akkor mondd meg neki hogy nem akarsz tőle semmit és vágd el teljesen magadtól. Szerencsétlen srác így is elpazarolt egy évet a fiatalkorából egy olyan lányra aki csak az idejét húzza és nem akar tőle semmit. Ezidő alatt - ha tényleg olyan tökéletes és minden lány álma - már talált volna olyan barátnőt magának aki megérdemli és viszontszereti.
5/10 anonim válasza:
Lehetséges, hogy később belészeretnél, de jelenleg én se javasolnám, hogy menj bele. Illetve azt is lehet, hogy őszintén leülsz vele beszélni, mert lehetséges, hogy ő neki ilyen kétséges formában is oké lenne a dolog.
6/10 anonim válasza:
És voltatok már kettesével programozni?
Ha nem, akkor megér 1 próbát!
8/10 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy a barátságon kívül nem akarsz mást.
9/10 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. Annyi bennem a kétely, hogy inkább arra jutottam nem mélyítem el a kapcsolatot. Fontosabb a tiszta és őszinte barátság ami odaveszne ha szakításra kerülne a sor
F
10/10 anonim válasza:
Az,hogy "nagyon jól érzem vele magam mindig, mosolgyok néha az üzenetein, várom a találkozókat, " már szerelem kezdete. Egy barát üzenetein sose mosolygok be és sose várom a talit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!