Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha egy 14 éves lány szerelmes a 25 éves szomszéd srácba?
Figyelt kérdés
jún. 12. 21:29
1/18 anonim válasza:
Teljesen normális, sok férfi 25-30 éves korában, a legjóképűbb. 13-14 évesen meg még sokan egy sorozatszereplőbe, énekesbe, egyik tanárba, egyik haver szülőjébe, vagy éppen a szomszédba lesznek "szerelmesek".
2/18 anonim válasza:
Normális. A viszonzás már kevésbé lenne az...
3/18 anonim válasza:
Teljesen normális. A szomszéd srác viszont remélhetőleg vár legalább 5 évet a viszonzással.
4/18 anonim válasza:
Normális, sok lánynak bejön az idősebb srác.
5/18 anonim válasza:
Teljesen normális, ha már viszonozva is lenne...
Na az már kevésbé
6/18 anonim válasza:
Vannak ismeretlen infok ahhoz, hogy korrekten válaszolni tudjak. Ezért azt mondom, amit tanítottak a szakmámban, mit kell mindig mondani: "attól függ".
7/18 anonim válasza:
Természetes, nem vagy egyedül. A te korodban engem is ez a korosztály "érdekelt". Tetszett a fizikai megjelenésük és úgy gondoltam ha valaki idősebb nálam (5-9 évvel) okosabb, érettebb is.
Most 20 évesen rájöttem, hogy ez egyáltalán nem így van, legalábbis beláttam nem a kor válogatja ki milyen szinten van fejben.
8/18 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ameddig a srác nem él vissza a helyzettel.
9/18 anonim válasza:
Ha ez ilyen plátói szerelem, akkor normális. Én voltam szerelmes szomszédba, tanárba, szüleim baráti társaságában egy férfiba. Persze nyilván nem volt semmi, nem mutattam ki, nem történt semmi.
10/18 anonim válasza:
teljesen az, én a te korodban ugyanezt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!