Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem tĂșl magamđ?
A buszon megismerkedtem egy gyönyörƱ kedves mosolygós lånnyal beszélgettem is vele napokon åt meg minden nagyon kedves låny volt
ElhĂvtam randizni de nemet mondott mert mĂĄr van barĂĄtja Ă©s Ă©n ezen nagyon szomorĂș lettem mert minden Ășgy alakult hogy egy pĂĄr leszĂŒnk erre bejelentette hogy csak max barĂĄtok lehetĂŒnk, miĂ©rt nem tudta ezt az elejĂ©n megmondani?17F
Nem rĂ©g szakĂtottam a barĂĄtnĆmmel Ă©s most remĂ©nykedtem hogy Ășjra rĂĄm talĂĄl a szerelem de sajnos foglalt
Pedig mondta hogy helyes vagyok meg figyelmes de nem fog szakĂtani a barĂĄtjĂĄval miattam amit meg is Ă©rtek de akkor is rosszul esett
RemĂ©lem hogy sikerĂŒl majd egy kedves szĂ©p lĂĄnyt talĂĄlnom
Pontosan, Ă©n nem beszĂ©lgetnĂ©k napokon keresztĂŒl mĂĄsik fiĂșval elĂ©rhetĆsĂ©get meg vĂ©gkĂ©pp nem adnĂ©k meg mert ez felhĂvĂĄs szinte ismerkedĂ©sre, vagyis inkĂĄbb azt jelentenĂ© hogy persze partner vagyok benne. Ez tiszteletlensĂ©g a barĂĄtommal Ă©s a kapcsolatunkkal szemben is meg nem adnĂ©k esĂ©lyt se arra hogy a srĂĄc azt gondolja hogy több is lehet, de legalĂĄbb szĂłlt hogy van barĂĄtjađ
L
AmĂșgy itt az oldalon vannak normĂĄlis lĂĄnyok akikkel lehet ismerkedni beszĂ©lgetni?
Mert szĂvesen ismerkednĂ©k ha lenne rĂĄ partner. 17F
Tudom az ilyen tinder meg tĂĄrsait mellĆzöm mert ezek csak jĂł ĂŒzletek a tulajdonosoknak nem beszĂ©lve a rengeteg nĆi kamuprofilrĂłl
Ăn olyan vagyok hogy szemĂ©lyesen szeretek ismerkedni mert az az igazi de gondoltam itt is meglehet prĂłbĂĄlni hĂĄtha vannak itt szĂ©p Ă©s Ă©rtelmes lĂĄnyok
Persze nem vesztem vele össze de ebbĆl nem lesz semmi az biztos, mellesleg Ă©n nem egy tĂĄrgy vagyok akit csak Ășgy hasznĂĄlni lehet
Nem vagyok kiĂ©hezve a szexre,inkĂĄbb keresek mĂĄs Ă©rtelmes nĆt/lĂĄnyt hĂĄtha talĂĄlok
Majd egy 17 Ă©ves fiĂș ezen fog depizni, ja đ
Tereld el a figyelmed. Pl tanulmĂĄnyozd, hogy mikor kell vesszĆt tenni egy mondatba, hogy Ă©rthetĆbb Ă©s egyszerƱbb legyen. đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!