KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » Szerelem » Hogy tegyem tĂșl magam😔?

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem tĂșl magam😔?

Figyelt kérdés

A buszon megismerkedtem egy gyönyörƱ kedves mosolygós lånnyal beszélgettem is vele napokon åt meg minden nagyon kedves låny volt

ElhĂ­vtam randizni de nemet mondott mert mĂĄr van barĂĄtja Ă©s Ă©n ezen nagyon szomorĂș lettem mert minden Ășgy alakult hogy egy pĂĄr leszĂŒnk erre bejelentette hogy csak max barĂĄtok lehetĂŒnk, miĂ©rt nem tudta ezt az elejĂ©n megmondani?17F

Nem rĂ©g szakĂ­tottam a barĂĄtnƑmmel Ă©s most remĂ©nykedtem hogy Ășjra rĂĄm talĂĄl a szerelem de sajnos foglalt

Pedig mondta hogy helyes vagyok meg figyelmes de nem fog szakĂ­tani a barĂĄtjĂĄval miattam amit meg is Ă©rtek de akkor is rosszul esett

RemĂ©lem hogy sikerĂŒl majd egy kedves szĂ©p lĂĄnyt talĂĄlnom

2024. jĂșn. 11. 19:43
1 2
 1/19 anonim ***** vĂĄlasza:
46%
Jajj de gĂĄzok az ilyen lĂĄnyok, ne is szomorkodj miatta.
2024. jĂșn. 11. 20:45
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/19 anonim ***** vĂĄlasza:
83%
Kösd le magad valami måssal.
2024. jĂșn. 11. 20:56
 3/19 anonim ***** vĂĄlasza:
43%
Mert jól esik neki hogy valaki akarja Ƒt
2024. jĂșn. 12. 03:37
 4/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Måskor példåul kérdez rå még az elején.... Az ilyenek élvezik a figyelmet
2024. jĂșn. 12. 07:47
 5/19 A kĂ©rdezƑ kommentje:

4es tudom rosszul tettem hogy nem kérdeztem meg persze nem haragszom a lånyra mert nem lekoptatott meg nem alåzott meg csak szépen közölte hogy van baråtja és nem akar szakítani hogy velem csak baråti kapcsolatot képzelne el

De kezdem tĂșl tenni magam

Remélem fogok talålni egy rendes kedves szép lånyt akit a tenyeremen hordozhatok

2024. jĂșn. 12. 08:01
 6/19 anonim ***** vĂĄlasza:
90%
a barĂĄtsĂĄga amĂșgy miĂ©rt nem kell neked?
2024. jĂșn. 12. 08:58
 7/19 anonim ***** vĂĄlasza:
26%

Mert ĂĄtbaszta a csaj

2024. jĂșn. 12. 10:14
 8/19 A kĂ©rdezƑ kommentje:
7es nem haragszom a lĂĄnyra csak mĂĄr lehet hogy az elejĂ©n közölnie kellet volna hogy csak barĂĄtok lehetĂŒnk Ă©s semmi több amĂșgy nagyon kedves Ă©s szĂ©p lĂĄny de egy kicsit jĂĄtszott az Ă©rzelmeimmel ami nem esett tĂșl jĂłl
2024. jĂșn. 12. 10:18
 9/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
JĂłl van, ma sem csalĂłdtam az itteni kommentelƑkben. Ha elhajtja egybƑl az a baj, ha beszĂ©lget vele az a baj. Ti szoktatok mĂĄs emberekkel is beszĂ©lgetni a valĂł Ă©letben? Nagyon nem Ășgy tƱnik.
2024. jĂșn. 12. 11:24
 10/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Attól, hogy egy csaj kedves, mosolyog és beszélget veled, még nem biztos, hogy szeretne veled jårni.
2024. jĂșn. 12. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!