Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem tĂșl magamđ?
A buszon megismerkedtem egy gyönyörƱ kedves mosolygós lånnyal beszélgettem is vele napokon åt meg minden nagyon kedves låny volt
ElhĂvtam randizni de nemet mondott mert mĂĄr van barĂĄtja Ă©s Ă©n ezen nagyon szomorĂș lettem mert minden Ășgy alakult hogy egy pĂĄr leszĂŒnk erre bejelentette hogy csak max barĂĄtok lehetĂŒnk, miĂ©rt nem tudta ezt az elejĂ©n megmondani?17F
Nem rĂ©g szakĂtottam a barĂĄtnĆmmel Ă©s most remĂ©nykedtem hogy Ășjra rĂĄm talĂĄl a szerelem de sajnos foglalt
Pedig mondta hogy helyes vagyok meg figyelmes de nem fog szakĂtani a barĂĄtjĂĄval miattam amit meg is Ă©rtek de akkor is rosszul esett
RemĂ©lem hogy sikerĂŒl majd egy kedves szĂ©p lĂĄnyt talĂĄlnom
4es tudom rosszul tettem hogy nem kĂ©rdeztem meg persze nem haragszom a lĂĄnyra mert nem lekoptatott meg nem alĂĄzott meg csak szĂ©pen közölte hogy van barĂĄtja Ă©s nem akar szakĂtani hogy velem csak barĂĄti kapcsolatot kĂ©pzelne el
De kezdem tĂșl tenni magam
Remélem fogok talålni egy rendes kedves szép lånyt akit a tenyeremen hordozhatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!