Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap talizok a sraccal. Szerintetek tegyem vagy ne tegyem?
Inkább hagyd hogy ő öleljen meg..sokkal több értelme van egy arca puszinak, nem annyira kényelmetlen és felé is azt jelzed hogy nálad okés.
Férfiként írom ezt..ebből soha nem volt baj nálam csak orultem.
Es ha esetleg csalnak a megerzeseim es megsem (azert pirosodik el mikor hozzam beszel mert) szeret?
Akkor se jonnek ki orsszul belole?
Nem csak lazán “szia” és adsz neki 1 puszit mondjuk a jobb oldalra :d..lehet hogy azt hiszi le akarod kapni..de azt ne hagyd.
Ha meg látod hogy le akar akkor az neked is kb 100% os jel hogy akar valamit, ha meg csak hagyja az sem baj..
Akkor azt mondom inkabb hagyjam, hogy o lepjen?
Egyszer mar volt olyan, hogy lattam azt,hogy meg akar olelni, de valamiert inkabb meggondolta magat.
Rendbenn. Lehet megprobalkozom
"Egyszer már volt olyan, hogy láttam azt, hogy meg akar ölelni, de valamiért inkább meggondolta magát."
Akkor valószínűleg ő is akarta volna, csak szimplán nem volt önbizalma hozzá. Ez egy jó jel, szóval én azt javaslom, (még ha találkozáskor nem is, de) a végén elköszönésnél adhatsz neki egy ölelést.
Jo, igazad van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!