Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám "lekoptatni"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám "lekoptatni" magamról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik osztálytársamnak tetszem, elég sok jel utal rá. Mindig ott van a közelemben, vagy ténylegesen mellettem, és sehova nem tudok az iskola épületénél belül úgy elmenni, hogy ő nem jönne utánam, vagy lenne ott.

Nagyon kedves srác, viszont egyáltalán nem az én esetem, és kicsit megrémültem, hogy 2 nap múlva 4 napos osztálykirándulás, és ott biztosan megint ott lesz mindenhol,ahol én.

Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy akár testbeszéddel, akár beszéddel, hogyan tudnám a tudtára adni, hogy én nem tekintek rá úgy, mint ő rám?

Köszi előre is! :)

jún. 10. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerűen mondd meg neki hogy unod már hogy állandóan a nyomodban van és neked nem tetszik. Ha nem viselkedik, beszélj egy felnőttel.
jún. 10. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell ezt túlkomplikálni. Akkor kell egyéb dolgokat kitalálni, ha a normális elutasítás nem hatékony.
jún. 10. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell túl udvariasnak lenni.

Mondd meg neki.

jún. 10. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondj annyit, hogy látod, hogy sokat van a közeledben és hasonlók, de nem szeretnél kapcsolatot vele.
jún. 10. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Meséld el neki, hogy nemrég jöttél össze a szomszéd sráccal, és milyen boldog vagy. Garantáltan le fog kopni, és még sértődés sem lesz.
jún. 10. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell durván lekoptatni vagy ilyenek. Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem szeretnél tőle semmit, barátok még lehettek, de akkor is adjon neked egy kis teret. Szépen, udvariasan, senkit sem megbántva, de nyíltan és őszintén.
jún. 10. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
En azt mondanam,hogy 8 kisbabat akarok toled es anyamek is hozzank koltoznek a testvereimmel es mindet te fogod eltartani. Hat ha erre nem kopik le,akkor semmire.
jún. 11. 05:49
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Hivd felre es mondd meg neki hogy ha nem hsgy beken szolsz a szuleinek.
jún. 11. 10:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
jún. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!