Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges volna, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges volna, hogy a nekem tetsző lány udvariasan igyekszik lekoptatni engem?

Figyelt kérdés
Egy osztályon belül jóbarátok vagyunk, egy végtelenül kedves lány és két hónapja szakított. Azóta a karantén idején párszor feldobtam neki, hogy majd találkozhatnánk személyesen, de mindig programja akadt. Ezek tényleg igazak voltak, meg ő sűrűn találkozik rokonokkal, legjobb barátokkal, tényleg csak néha van ideje. De azért kicsit elbizonytalanít, hogy talán nem akar barátságtól jobban összeismerkedni velem, főleg a legutóbbi ,,elutasítása'' óta. Tényleg ez történne, nem akarna tőlem semmit?

2020. máj. 26. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy válasszon időpontot ő, te meg alkalmazkodsz. Ha ez se jó neki,akkor vsz nem akar veled találkozni egyáltalán.

Vagy megmondod neki hogy tetszik neked, aztán várod a reakcióját.

2020. máj. 26. 20:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

ha folyamatosan lekoptat akkor hagyd rá

Aki akar találkozni az fog is mondjuk közbejöhetnek családi vagy halaszthatatlan dolgok de azért kell lenni néha szabadiőnek, hogy tudjon veled találkozni

Próbáld meg még egyszer kétszer aztán hagyd rá mert koptatós

2020. máj. 26. 20:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hívd meg úgy valahova, hogy ne mondj időpontot csak

pl.: Szia xy, arra gondoltam valamikor elmehetnénk ide és ide. Neked mikor lenne jó?

Ha erre azt mondja, hogy nem tudja vagy csak kitér a válasz elől, akkor nem érdekled.

2020. máj. 26. 20:39
 4/15 A kérdező kommentje:

1-es: Elmondanám neki, hogy tetszene, de amíg volt a suli, addig kapcsolatban volt, azóta személyesen egyáltalán nem láttam, a facen meg nem akarnám bevallani, mert tudom, hogy az nem a legjobb megoldás.

2-es: Voltak már apróbb jelek egyébként, hogy viszonozná a titkos érzéseimet, hobbiból néha írogatok verseket, azokat megmutatom neki, és mindig tetszik neki, igaz, csak mostanában a karantén óta. Két régebbi másoknak szóló szerelmes verset is megmutattam neki, és neki elnyerte a tetszését. A digitális tanulás óta beszélgetés közben felajánlottam neki, hogy segítek a tanulásban, és tényleg sokszor kérte a segítségemet, mindig nagyon hálás volt érte, ő is segített néha. A szakításkor pedig kicsit én is vigasztaltam, és azt mondta, hogy aranyos vagyok. Meg még egy-két ilyen apróbb hasonló eset is volt.

2020. máj. 26. 20:40
 5/15 A kérdező kommentje:
3-as: Legutóbb így akartam elhívni, időpont nélkül és csak találkozni, semmi programra.
2020. máj. 26. 20:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Na és mit válaszolt? Abból leszűrheted hogyan vélekedik rólad
2020. máj. 26. 20:44
 7/15 A kérdező kommentje:
A hétvégére akartam elhívni, de a rokonok most nála lesznek. Feldobtam, hogy akkor esetleg a jövő hétvégén, azt válaszolta, hogy majd még megbeszéljük.
2020. máj. 26. 20:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, udvariasan próbálja jelezni hogy maradjatok csak barátok. Ha tetszenél neki örülne hogy elhívod és tuti nem mondana le minden alkalmat (mert nyilván előfordul hogy valamikor nem ér rá, de mindenkinek van szabadideje). Szerintem bír téged, meg szívesen beszélget veled, de nem akarja hogy összejöjjetek.
2020. máj. 26. 20:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehát mondtál időpontot :/

Mind1. Jövőhétre nem rakna be programot, ha nem akarna lerázni. Tudja, hogy akkor valamikor veled lesz találkozója, tehát más programokat valszeg visszautasítana. Persze családot ilyenkor sem

2020. máj. 26. 20:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy bevalld még neki! Amíg nem látod, hogy tényleg viszonozná, addig ne erőltesd. Ha nem látod határozottan, hogy viszonozná, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a vallomásoddal csak elriasztanád, és kellemetlen lenne utána a dolog. Tarts ki a találka mellett, aztán amikor megvolt, beszéljetek meg egy újat, majd megint egy újat stb. Aztán majd idővel úgy is látni fogod, hogy mi a helyzet. De most még ne riogasd vallomásokkal. Beszélgessetek. Ennyi egyelőre elég.
2020. máj. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!