Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges volna, hogy a nekem tetsző lány udvariasan igyekszik lekoptatni engem?
Mondd neki, hogy válasszon időpontot ő, te meg alkalmazkodsz. Ha ez se jó neki,akkor vsz nem akar veled találkozni egyáltalán.
Vagy megmondod neki hogy tetszik neked, aztán várod a reakcióját.
ha folyamatosan lekoptat akkor hagyd rá
Aki akar találkozni az fog is mondjuk közbejöhetnek családi vagy halaszthatatlan dolgok de azért kell lenni néha szabadiőnek, hogy tudjon veled találkozni
Próbáld meg még egyszer kétszer aztán hagyd rá mert koptatós
Hívd meg úgy valahova, hogy ne mondj időpontot csak
pl.: Szia xy, arra gondoltam valamikor elmehetnénk ide és ide. Neked mikor lenne jó?
Ha erre azt mondja, hogy nem tudja vagy csak kitér a válasz elől, akkor nem érdekled.
1-es: Elmondanám neki, hogy tetszene, de amíg volt a suli, addig kapcsolatban volt, azóta személyesen egyáltalán nem láttam, a facen meg nem akarnám bevallani, mert tudom, hogy az nem a legjobb megoldás.
2-es: Voltak már apróbb jelek egyébként, hogy viszonozná a titkos érzéseimet, hobbiból néha írogatok verseket, azokat megmutatom neki, és mindig tetszik neki, igaz, csak mostanában a karantén óta. Két régebbi másoknak szóló szerelmes verset is megmutattam neki, és neki elnyerte a tetszését. A digitális tanulás óta beszélgetés közben felajánlottam neki, hogy segítek a tanulásban, és tényleg sokszor kérte a segítségemet, mindig nagyon hálás volt érte, ő is segített néha. A szakításkor pedig kicsit én is vigasztaltam, és azt mondta, hogy aranyos vagyok. Meg még egy-két ilyen apróbb hasonló eset is volt.
Tehát mondtál időpontot :/
Mind1. Jövőhétre nem rakna be programot, ha nem akarna lerázni. Tudja, hogy akkor valamikor veled lesz találkozója, tehát más programokat valszeg visszautasítana. Persze családot ilyenkor sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!