Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges volna, hogy a nekem tetsző lány udvariasan igyekszik lekoptatni engem?
Figyelt kérdés
Egy osztályon belül jóbarátok vagyunk, egy végtelenül kedves lány és két hónapja szakított. Azóta a karantén idején párszor feldobtam neki, hogy majd találkozhatnánk személyesen, de mindig programja akadt. Ezek tényleg igazak voltak, meg ő sűrűn találkozik rokonokkal, legjobb barátokkal, tényleg csak néha van ideje. De azért kicsit elbizonytalanít, hogy talán nem akar barátságtól jobban összeismerkedni velem, főleg a legutóbbi ,,elutasítása'' óta. Tényleg ez történne, nem akarna tőlem semmit?2020. máj. 26. 20:21
11/15 A kérdező kommentje:
8-as: Ha tényleg ez lenne, akkor próbáljak máshogy, de teljesen normálisan próbálkozni, vagy esetleg hát sajnos csak a facen tudnám, de bevallani az érzéseimet neki? Végül is már úgyis mindegy lenne, már egy éve felé húz a szívem, és most, hogy szakított, de jött a digitális tanulás már nem igazán bírom magamban tartani.
2020. máj. 26. 21:07
12/15 A kérdező kommentje:
10-es: Köszi, megpróbálm akkor ezt, és bocsi, csak az előző kommentem írása alatt nem vettem észre a válaszod.
2020. máj. 26. 21:09
13/15 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ha ennyiszer lerázott már, nem hiszem, hogy találkozni akar. Te is mondtad már, hogy mondjon időpontot de arra se válaszolt semmi konkrétat. Szerintem csak barátként kezel.
14/15 anonim válasza:
Sajnalom, de nekem elég egyértelmű, hogy udvariasan probál vissza utasitani. Én is sajnos nagyon sokszor beleesem, hogy nyíl egyenesen nem igazán tudom azt mondani "nem szeretnék randizni" mivel nincs kimondva hivatalosan a találka jellege (de egyértelmű nekünk is ). Aki akar találkozni valakivel az keres rá alkalmat. Ha ő nem javasol alternatívát , akkor szinte mindig az jelenti, nem akar. Szerintem engedd el a leányzót, tudom nehéz meg ez nem varázsütésre megy, de felesleges köröket spórolsz meg magadnak. A remény a legnagyobb fájdalomforrás tud lenni. Értelmes srácnak tűnsz iras-tílusod alapján, biztosra feszem , hogy jön majd egy leányzó aki majd alig várja , hogy végre elhívd ! :) 22/L
15/15 anonim válasza:
Bocs az íráshibák miatt, telorol írtam gyorsan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!