Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges volna, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges volna, hogy a nekem tetsző lány udvariasan igyekszik lekoptatni engem?

Figyelt kérdés
Egy osztályon belül jóbarátok vagyunk, egy végtelenül kedves lány és két hónapja szakított. Azóta a karantén idején párszor feldobtam neki, hogy majd találkozhatnánk személyesen, de mindig programja akadt. Ezek tényleg igazak voltak, meg ő sűrűn találkozik rokonokkal, legjobb barátokkal, tényleg csak néha van ideje. De azért kicsit elbizonytalanít, hogy talán nem akar barátságtól jobban összeismerkedni velem, főleg a legutóbbi ,,elutasítása'' óta. Tényleg ez történne, nem akarna tőlem semmit?

2020. máj. 26. 20:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
8-as: Ha tényleg ez lenne, akkor próbáljak máshogy, de teljesen normálisan próbálkozni, vagy esetleg hát sajnos csak a facen tudnám, de bevallani az érzéseimet neki? Végül is már úgyis mindegy lenne, már egy éve felé húz a szívem, és most, hogy szakított, de jött a digitális tanulás már nem igazán bírom magamban tartani.
2020. máj. 26. 21:07
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es: Köszi, megpróbálm akkor ezt, és bocsi, csak az előző kommentem írása alatt nem vettem észre a válaszod.
2020. máj. 26. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Ha ennyiszer lerázott már, nem hiszem, hogy találkozni akar. Te is mondtad már, hogy mondjon időpontot de arra se válaszolt semmi konkrétat. Szerintem csak barátként kezel.
2020. máj. 26. 21:27
 14/15 anonim válasza:
100%
Sajnalom, de nekem elég egyértelmű, hogy udvariasan probál vissza utasitani. Én is sajnos nagyon sokszor beleesem, hogy nyíl egyenesen nem igazán tudom azt mondani "nem szeretnék randizni" mivel nincs kimondva hivatalosan a találka jellege (de egyértelmű nekünk is ). Aki akar találkozni valakivel az keres rá alkalmat. Ha ő nem javasol alternatívát , akkor szinte mindig az jelenti, nem akar. Szerintem engedd el a leányzót, tudom nehéz meg ez nem varázsütésre megy, de felesleges köröket spórolsz meg magadnak. A remény a legnagyobb fájdalomforrás tud lenni. Értelmes srácnak tűnsz iras-tílusod alapján, biztosra feszem , hogy jön majd egy leányzó aki majd alig várja , hogy végre elhívd ! :) 22/L
2020. máj. 26. 21:45
 15/15 anonim válasza:
100%
Bocs az íráshibák miatt, telorol írtam gyorsan :D
2020. máj. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!