Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátrabb lányok! Ti hogy szoktatok kezdeményezni egy nektek tetsző sracnal? Tudnátok ötleteket adni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 09:29
1/3 anonim válasza:
Én elsőnek is jelet adtam neki hogy tetszik,azzal hogy mikor nem tul kozel de nem tul tavol voltunk egymástól akkor elkezdtem vele szemezni és mosolyogni rá .. szerintem olyankor vette a lapot mert utánna oda jött... jaaa meg tenyleg jo hely iskolaban mondjuk ha mind2en a bufeben vagytok ott siman hozza leht szolni
2/3 anonim válasza:
igen én elmondtam a fiúnak hogy mit érzek iránta
3/3 anonim válasza:
Igaz,nekem nem szokásom,valahogy a pasik jönnek oda,de épp úgy alakult hogy nem rég egy nagyon is vissza húzódó pasi tetszett meg,én meg kértem edzés után mivel sötét volt hogy kísérjen ki és várja meg velem amíg a bátyjám értem jön kocsival,majd ez szokássá vált és közben beszélgettünk,szépen lassan együtt jártunk edzésre és suliba is,kérd meg hogy korrepetáljon olyanból ami megy neki,vagy bármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!