Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy fiúnál kezdeményezni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 16:57
2/7 anonim válasza:
Beszelgessetek, pl erdeklodesi korrol
3/7 anonim válasza:
Keress egy közös témát és arról beszélgessetek
4/7 anonim válasza:
Ha széthúzod biztos tetszeni fog neki
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Én nem értem az embereket...
Miért kell egy normális kérdéshez trollkodó, undorító jellegű szöveget írni?
Próbáltok viccesek lenni, de nem sikerül.
Elszomorító egy szót nem váltottunk és már elítélkezve ír, tudod nem minden lány teszi szét a lábát és én ezek a lányok között vagyok.
Nem baj, saját magatokat járatjátok le ezzel.
Egyébként szerintem nem kíváncsi senki sem ezekre a jellegű kommentekre, ha esetleg hülye kérdést tesznek fel akkor megértem, de én normálisan feltettem egy kérdést amire normális válaszokat vártam.
Remélem azért ezen elgondolkoztok, hogy a jövőben mit és hogyan fogtok csinálni és nem egyből a hülyeségre gondoltok és mentem a hülyeség után...
2018. jún. 19. 22:04
6/7 anonim válasza:
Egyszerűen csak odamész hozzá és beszélgetsz vele, mosolyogsz rá, nevetsz rajta. Érzékelteted vele, hogy szeretsz vele lenni. Nem harapnak ám, nyugodtan odamehetsz hozzá beszélgeni. Biztos örülni fog.
7/7 anonim válasza:
Hany eves vagy hany eves a fiu hol lattad vagy talalkoztatok ismered is vagy csak latasbol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!