Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfáradtam vagy néha úgy érzem feladtam akor mi a baj?
Ő kevésbé kezdeményező. Már fél éve futok utána. Először azt mondta nem akar kapcsolatot (megbántották), viszont nem adtam fel, törődtem vele, kedves voltam és mostanra mindennap írunk.
Viszont nem tudni mit akar (szerintem ő se). Az érzéseit nen akarja bevallani és én érzem, hogy érezz valamit irántam.
Próbálnék elszakadni tőle, de mint ha összekötne valami. Mikor vele írok nagyon jó. Ő az érzéseimmel tisztában van és ki jelentette, hogy reméli viszonozni is fogja.
A lényeg itt, hogy, mint ha az energiám elhagyott volna. VISZONT ha vele írok akor próbálom fen tartani az energikus, happy, pozitív oldalamat (persze a több része valós, de van, hogy megjátszom). Elfáradtam, hogy a jövőnkre gondoljak vagy a csókjairól állmodozzak, hogy vala szeressen.
Elég lenne nekem a barátsága is, hogy néha talizzunk, viszont így nem lehet ahogy ő csinálgat...Szeretem ezért elengedném én csak, hogy ebben a szituálcióban nem tudom, MERT NEM TUDNI MIT AKAR. HA MEG MONDANA NEM, akor feladnám, de igérgerte, hogy találkozzunk, vannak bókjai is.
Ezek miatt nemtudom mi legyen és le is vagyok fáradva. Nem az a típus vagyok, aki ennyi erő feszítést tesz egy személy miatt (mondjuk úgy, hogy a szerelem megválltoztatott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!