Elfáradtam. Nem okoz semmi örömet. Hogy találjam meg újra magam?
Szia! Először is le a kalappal előtted, hogy ezt mind megcsinálod a családodért, nagyon értékes munkát végzel. Nem is csodálom, hogy elfáradtál!
Szerintem a beteg családtag nyomja rá a bélyeget az érzéseidre. Másik rokon néha nem tudná kicsit átvállalni?
Pároddal tudsz beszélni ezekről az érzéseidről? Ő mit mond, hogyan viszonyul a fentiekhez?
Valószínűleg jót tenne neked egy kis áramszünet: olyat csinálni, ami csak rólad szól, feltölt, örömet szerez. Egy jó könyv, mozgás (pl. úszás, pilates), masszázs (akár a párod részéről, akár elmenni masszőrhöz), barátnővel egy héten egyszer kávé/tea mellett jól kibeszélni, kinevetni magadat, kicsit kimozdulni. Ilyen hullámzó az élet.
Nemntudom, ha elmennél munkahelyre, tudnál-e ilyen értéket teremteni, mint amit most csinálsz.
Szia!
A pároddal beszéltél már erről? Ő mit mond? Tudna ő vagy valaki más segíteni a teendőidben, hogy valamilyen rendszerességgel "szabadságra" tudj menni?
Szerintem az nem számít, hogy mások erre az életre vágynának. Attól még a te érzéseid teljesen érvényesek, jogosan érzed azt, amit. Ez tényleg emberpróbáló helyzet.
Ha van olyan tevékenység, hobbi, amiről le kellett mondanod, akkor esetleg megpróbálhatnád ezeket visszavezetni az életedbe és a család vagy mások segítségét kérni azokban a feladatokban, amik eddig rád hárultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!