Elmentem egy 20km-es túrára (nem tudtam hogy mire vállalkozok) még soha nem voltam ilyen túrán, még sportolni sem járok, kb 15kg felesleg van rajtam és nagyon elfáradtam. A bakancs kidörzsölte talpam és nagyon fájt a lába m is. Leheteg beteg?
:DDD Aranyos kérdés.
Nem leszel beteg,sőt. csak fáradtságnak és izomláznak hívják maximum amit érzel,de inkább használ mint árt. Máskor kényelmes cipőben menj:D
A 15 kg felesleg nem éppen egészséges, tehát akár betegnek nevezhető is vagy. Ha továbbra is ragaszkodsz a túlsúlyhoz, akkor ne menj többé túrázni!
Most meg fürödj meg, ülj be a kádba, és áztasd+masszírozd a lábad, az jó ilyenkor. Aztán menj aludni!
És készülj, holnap még izomlázad is lesz!
Ó imádok izomlázas lenni, érezni, hogy jó irányba alakul a szervezet! :) Jajj, lehet lefogysz egy kilót, de csak túléled hiányát!
20 km nem sok. És végigcsináltad, hazaértél, nem lehetsz beteg.
Kidörzsölés bakancsfüggő. A talp meg fárad persze, de 20 km bírni kell. 30-40 km fölött már lehet nyafogni.
Többet kell mozogni, és nem lesz ekkora megterhelés egy kis túra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!