Elfáradtam, kiégtem, semmi nem motivál. Mihez kezdjek?
Már semmi nem hoz lázba, semmi nem hat meg.
Minden nap felébredek, elvégzem a napi teendőket, dolgozom és ennyi. Az se nagyon érdekel, amikor elmegyünk valahova szórakozni, vagy egy szép helyre nyaralni.
Üres vagyok.
Nem érdekelnek sem az anyagiak, sem a régi, sem az új emberi kapcsolatok kialakítása.
Csak létezem.
Keresd meg magadban azt a valakit, aki azelőtt voltál, mielőtt kiégtél volna. Mi érdekelte? Milyen álmai voltak?
Hallgass zenét. Sokat. Olvass.
Foglalkozz magaddal.
#2 Egy idő után az is unalmassá válik, az olvasás meg ugyan jó dolog, de nem köt le már- legalábbis engem - régen pedig képes voltam egy regényt egyetlen nap és / vagy éjszaka alatt elolvasni ha lekötött. Pár oldalig bírom, majd mikor majd' elalszok, inkább leteszem. Vagy ha le is kötne mert bírok olvasni, akkor meg elkalandozok...
Zene is unalmassá tud válni, meg idegesítővé inkább, átcsap másik végletbe.
Én se tudom mit lehetne kezdeni a helyzettel, magammal.
A zenehallgatás mindig is megvolt, de már az sem a régi.
Már elfelejtettem, hogy azelőtt milyen voltam, milyen dolgok érdekeltek igazán. Talán azért, mert már nemis érdekelnek.
Nem tudom, hogy mi tudna ezen változtatni. Szürke és üres lettem, nincs életkedvem, teljesen kiégtem. Céltalanul, értelmetlenül bolyongok a világban.
"Céltalanul, értelmetlenül bolyongok a világban."
Ahogy az egyes írta, tűzzél ki új célokat. Anélkül értelmetlen minden, jól látod.
Régebben ha belevágtam valamibe, addig mentem, amíg el nem értem.
Mondani könnyű, hogy tűzzünk ki célokat, de egy ideje nem találok olyat, ami érdekelne.
Még nem erőszakoltam meg magam, de ha neked bevált akkor ma este bepucsítok..😍
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!