Létezik, hogy annyira elfáradtam, hogy hiába pihenek, fáradtnak érzem magam?
Figyelt kérdés
Az utóbbi két hónap nagyon kimerítő volt számomra elsősorban mentálisan. Rengeteg teendőm volt, szervezni kellett,állandóan járt az agyam. Mostmár kevesebb a dolgom, mégis, hiába alszom napi 8 órát, mégis estefelé olyan fáradtnak érzem magam, valamikor nappal is. Máskor mindig olyan friss voltam. Amúgy 23 éves vagyok.2020. okt. 4. 21:55
1/1 anonim válasza:
A lelked fáradt.
Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz. Kedvezz egy kicsit magadnak. Akármi ami boldoggá tesz. Egy nagy séta vagy kirándulni a barátokkal.
Ne hagyd hogy a fáradtság nyerjen. Így jelez a tested hogy valami nem jó. Ne hanyagold el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!