Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltetek már át olyat, hogy rá kellett jönnötök arra, hogy kiszemeltetek leszbikus? Hogyan kezeltétek ezt?
A lány 16 én 17 vagyok.
Most nagyon magam alatt vagyok, mert valóban szerettem. 😞
Volt egy lány, aki rendkívül aranyos volt és nyitott. Azt hittem bejövök neki, de szembesülnöm kellett azzal, hogy leszbikus.
Tudom ez nem az ő hibája csak sikerül a dolgokst félreértenem így most a szívem szakad meg. 😞
Idk yall nem minden esetben lesz más a szexualitása az embernek. Jó, biztos vannak sokan akik divatból nem heterok, de nem mindenki.
Én 16 évesen is biszexnek tituláltam magam, ez azóta sem változott. Csak tudja mi ő.
Sajnálom a helyzeted, kérdező, ilyenkor ez is egyirányú út. Bár nem szembesültem hogy a kiszemeltem egyáltalán nem kedveli a lányokat, volt hogy kérdéses volt.
Csak megnéztem az oldalát és eléggé arra sugalló dolgokat rakott ki. Értem miért volt ilyen közvetlen.
Mindegy. VÉGEZTEM A DOLOGGAL.
Majd jön egy lány, amikor a sors úgy akarja.
Például miket rakott ki. Ha ilyen puszilkodós stb leszbis képek lányokkal az még nem jelent semmit, a lányoknál "természetes" hogy leszbisen viselkednek egymással egy kicsit.
Csak gondolj bele, amiket a "heteró" lányok csinálnak egymással, azokért s fiúkat már a földig le szidták volna. hogy bzi meg ilyenek.
Hát kirakott valamikor egy LMBTQ zászlót vagy a csajjal, akivel több közös képük is van úgy ölelték egymást, hogy a képen a hasára tette a kezét, ha jól láttam rózsát is kapott.
De mindegy.
Túl közvetlen mindenkivel. Ha nem is leszbi, lehet csak túl kedves.
De mindegy is.
Hagyom a fenébe. Majd rám talál az igazi.
Fiatal vagyok. Sok minden van előttem. Rengeteg a tennivaló.
"I love b○○bs meg I love women.
Na az ilyet én messziről kerülném, nem veszítesz vele sokat.😂
Úgy lesz. Többszöri beszélgetések után aranyosnak tűnt, de amiket láttam... inkább hagyom.
Komolynak és értelmesnek tűnik, de... off.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!