Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Mind a ketten Magyarországiak vagyunk, ő egy évvel fiatalabb nálam. Még 2 hónapja bejelölt, vele együtt 2 legjobb barátnője is. Egyszer csak rámírt, válaszolt a sztorimra. Beszélgettünk egy jót. Aztán beszéltünk még pár napot. Utána már nem minden nap beszéltünk de volt hogy néha igen. Végül kiderült hogy a tanárnője az az anyukám. Ezután beszélgettünk még. Majd egyszer látott a legjobb barátnőjével suliban. Ott szaladgáltak a folyosón meg kukucskáltak néztek. Én az udvaron voltam. Később rámírt hogy én voltam e. Ja igen elfelejtettem mondani hogy megadta a tiktokját is meg közeli ismerősökbebis hozzáadott. Nem tudom eldönteni hogy most tetszem neki, vagy nem.

márc. 29. 18:13
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Nyugi van, ha szeretitek egymást, akkor nagy probléma nem történhet
márc. 31. 13:01
 12/21 A kérdező kommentje:
#11 hát ez az hogy nem tudom. Egy nappal az első beszélgetésünk után kirakott tiktokra valami videót(akkor még nem volt meg a titkokja) hogy van crushja meg már aznap beadott a kedvencekbe. Na meg a sulis reakciója a barátnőjével, nem tudom hogy ez az egész csak azért van mert a tanárnőjének a fia vagyok vagy pedig azért mert...
márc. 31. 14:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Oké, Én öreg vagyok így 25 évesen, de még élnek bennem a régi emlékek, amikor ilyeneket csináltak velem is a lányok. Biztos lehetsz benne, hogy nem vagy számára közömbös. Ha pedig neked is tetszik, akkor, most, hogy itt a jó idő, hívd el valahová. Én egyébként 1000%-osan az állatkertet javaslom! Hosszú program lehet, kismillió témának is megagyazhat az ahogyan bejárjátok. Feltéve, ha Budapestiek, vagy ahhoz közeliek vagytok. Ha nem, akkor hívd el sétálni, fagyizni. Az idő alatt is sokat lehet beszélgetni, meg figyelni a másikat.

Hajrá! S hidd el, fiatal vagy még nem beleugrani a dolgokba. Ne gondolkozz, csak csináld!:D

ápr. 1. 16:25
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 az egyetlen bonyodalom az még ott van hogy, 2-3 hete az első beszélgetésünk előtt , szintén posztolt tiktokon hogy van crushja, aztán egy nappal az első beszélgetésünk után is, meg rá 1 hétre is, meg most pár napja is. Lehet hogy még ugyanaz az ember, lehet hogy már nem, nem tudom
ápr. 3. 03:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Minden csajjal dugni akar
ápr. 3. 12:15
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 ???
ápr. 3. 12:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Hmmm. 2-3 héttel az első beszélgetésetek előtt már volt, hogy figyelt téged? Vagy vette fel bárhogyan is a kapcsolatot veled? Mert írtad, hogy két hónappal ezelőtt jelölt be. S azt is valószínűleg okkal.

Figyelj, szerintem nyugodtan dobd be a bombát. Beszélgessetek és kérdezd meg tőle, hogy most van-e az életében olyan akit kedvel vagy tatszik neki, s ha esetleg nincsen senki jelenleg, akkor lenne-e kedve veled elmenni valahová? Ha Te tetszel neki, akkor abszolút win szitu lesz, ha pedig nem Te vagy a választott, akkor is legalább kiderül a dolog és nem emészted magad a kérdésen tovább! :)

Szerintem ez lenne most a legjobb amit tehetnél. :D

Ha pedig esetleg rászánod magad, akkor majd kérjük a beszámolót arról, hogy hogyan sikerült!:D

ápr. 3. 14:09
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 nem hiszem hogy engem figyelt mert akkor még csak bekövetett meg két másik barátnője, nem beszélgettünk akkor még. Igaz utána pár napra az egyik barátomat is bekövette de őt már csak ő a barátnői nem.
ápr. 3. 14:51
 19/21 anonim ***** válasza:
#18-as Akkor rágódj rajta. Bár, egyáltalán nincs értelme folyamatosan kifogásokat keresned. Ahogyan írtam, kérdezz rá nála, hogy van-e jelenleg olyan ember akiért érzéseket táplál, s ha nincs, akkor hívd el egy randira. Bármi is lesz belőle, legalább válaszokat kapsz a kérdéseidre. Konkrétan semmi veszítenivalód nincsen.
ápr. 4. 12:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Rendben, megrpóbálom
ápr. 4. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!