Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy nem?
Oké, Én öreg vagyok így 25 évesen, de még élnek bennem a régi emlékek, amikor ilyeneket csináltak velem is a lányok. Biztos lehetsz benne, hogy nem vagy számára közömbös. Ha pedig neked is tetszik, akkor, most, hogy itt a jó idő, hívd el valahová. Én egyébként 1000%-osan az állatkertet javaslom! Hosszú program lehet, kismillió témának is megagyazhat az ahogyan bejárjátok. Feltéve, ha Budapestiek, vagy ahhoz közeliek vagytok. Ha nem, akkor hívd el sétálni, fagyizni. Az idő alatt is sokat lehet beszélgetni, meg figyelni a másikat.
Hajrá! S hidd el, fiatal vagy még nem beleugrani a dolgokba. Ne gondolkozz, csak csináld!:D
Hmmm. 2-3 héttel az első beszélgetésetek előtt már volt, hogy figyelt téged? Vagy vette fel bárhogyan is a kapcsolatot veled? Mert írtad, hogy két hónappal ezelőtt jelölt be. S azt is valószínűleg okkal.
Figyelj, szerintem nyugodtan dobd be a bombát. Beszélgessetek és kérdezd meg tőle, hogy most van-e az életében olyan akit kedvel vagy tatszik neki, s ha esetleg nincsen senki jelenleg, akkor lenne-e kedve veled elmenni valahová? Ha Te tetszel neki, akkor abszolút win szitu lesz, ha pedig nem Te vagy a választott, akkor is legalább kiderül a dolog és nem emészted magad a kérdésen tovább! :)
Szerintem ez lenne most a legjobb amit tehetnél. :D
Ha pedig esetleg rászánod magad, akkor majd kérjük a beszámolót arról, hogy hogyan sikerült!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!