Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem nekik? Hogyan tovább?
Van az iskolámban egy lánycsapat. Egyszer az egyik tagjul rámköszönt, de ezen kívül sok érdemleges nem történt.
Amikor feléjük megyek mindig egymásra nézve nevetnek, talán cukkolják egymást. Divatkedvelő vagyok, sokszor azt hiszem, hogy a nem mindennapi szettjeim miatt nevetgélnek, de ezek a nevetések inkább úgy hangzanak, mintha azt közölnék egymás felé, hogy: Figyelj, itt a kiszemelted!
Közösségi oldalakon vannak interakcióink, ezeket viszonozzák, de az, hogy likeoljuk egymást nem hozta meg az áttörést, nem szóltunk egymáshoz, stb.
Tetszem nekik ez alapján? Ha igen, hogyan közeledjek feléjük? Nem merek rájuk írni, stb, csak szemezni.
Az lenne esetleg a megoldás, ha megüzenném az egyikőjüknek
valakivel, aki nem árul el, hogy tegyen ki storyt instára és aki szavaz, arra írjon rá. Ezután rámírna szia mizuval, majd elindulhatna valami.
Mit szóltok?
Nem értem teljesen hogy instán mit akarsz csinálni, de engedd el a dolgot.
Ha akarsz valamit, menj oda egyikükhöz, de ne akciózzál.
Jaj, nézd még milyen gáz ez a srác... hi-hi-hi...
És mindjárt megvan a nevetés alapja...
Nem vonják meg maguktól az élvezetet, hogy láthassanak online is tőled valami bohóckodást, emiatt is lehet a követés...
Szóval ne akard azt hinni, főleg, míg csak nulla bizonyítékra alapozol
#8 nem akarok sértőnek tűnni és vitatkozni, de nem gondolnám, hogy bohócnak nézek ki. Röhejes nem vagyok, a nem mindennapi nem azt jelenti, hogy rajtam szórakoznak.
Ízlésre sem állunk messze egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!