Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem nekik? Hogyan tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem nekik? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van az iskolámban egy lánycsapat. Egyszer az egyik tagjul rámköszönt, de ezen kívül sok érdemleges nem történt.

Amikor feléjük megyek mindig egymásra nézve nevetnek, talán cukkolják egymást. Divatkedvelő vagyok, sokszor azt hiszem, hogy a nem mindennapi szettjeim miatt nevetgélnek, de ezek a nevetések inkább úgy hangzanak, mintha azt közölnék egymás felé, hogy: Figyelj, itt a kiszemelted!

Közösségi oldalakon vannak interakcióink, ezeket viszonozzák, de az, hogy likeoljuk egymást nem hozta meg az áttörést, nem szóltunk egymáshoz, stb.

Tetszem nekik ez alapján? Ha igen, hogyan közeledjek feléjük? Nem merek rájuk írni, stb, csak szemezni.

Az lenne esetleg a megoldás, ha megüzenném az egyikőjüknek

valakivel, aki nem árul el, hogy tegyen ki storyt instára és aki szavaz, arra írjon rá. Ezután rámírna szia mizuval, majd elindulhatna valami.

Mit szóltok?

jan. 5. 13:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szerintem az a tény, hogy akár nevethetnek rajtam a ruhám miatt is, elég más fényben tünteti fel a kérdésem.

Pedig ha ránézünk a lányokra, ők is az osztályuk legjobbjai, bevállalósak, tehát nem hiszem, hogy lenéznének.

jan. 5. 16:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Na mit szóltok? Írjatok még!
jan. 6. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Legyél férfi: menj oda hozzájuk beszélgetni. Tudom nehéz, de hidd el ez a legtökösebb dolog, amit ebben a helyzetben tehetsz. Persze lehet trükközgetni így-úgy, de két pont között a legrövidebb út az egyenes. Ez az emberi interakciókara is vonatkozik.
jan. 6. 13:16
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 igaz, be kell látni az a legjobb. Ha rámköszöntek, akkor annyira nem lehetek visszataszító, hogy beszélgetni se merjek odamenni.
jan. 6. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!