Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki és ő is tetszik nekem, mit tegyek hogy ennél tovább jussunk?
Például elhívod valahova és egy meghitt helyen megcsókolod.
Esetleg mellé még mondhatod, hogy szeretlek és ezt már meg akartam tenni.
Hát megcsókolni nem hinném hogy egyenlőre meg fogom. Még egy ölelést sem jutottam el, nemhogy addig..de azért köszönöm szépen.
Egyébként most hogy közeledik a karácsony, gondoltam meglepem valami aprósággal. Szerintetek ez jó ötlet?
A karácsonyi ajándék egy jó ötlet!
A többi válaszolóval is egyetértek: találkozzatok sokszor és próbáld meg egy kicsit éreztetni vele, hogy érzel iránta valamit. Mondjuk bújj hozzá kicsit közelebb, karold át, stb...
Kedves Kérdező!
Fiatal vagy. Szeretnéd átérezni a szerelem gyönyörét. Természetes dolog. Nem a mutatóujjamat akarom figyelmeztetőleg rád emelni. Ti, lányok, ilyen korban már érettebbek vagytok, mint mi, fiúk. Ebben a korban alighanem én is bátortalanabb voltam, mint a lányok. Nem látok semmi kivetni valót a tiniszerelemben, csak egy valamire NYOMATÉKOSAN felhívom a figyelmed. (Ezt szegény édesapám szokta mondani: "Fiaim, csak az eszetek mindig a helyén legyen!"). Ezt üzenem én is Neked.
A többi tanácsolóval összhangban tanácsolom: közelíts Te a fiú felé, de ne akaszd magad teljesen rá! Ha ő nem akar mást, akkor maradjatok a beszélgetések, a kézfogások, az arc-, kéz- a vállsimogatások mezején. És sokat beszélgessetek. Bármiről, csak cseréljetek véleményt. Így ismeritek meg egymást a legjobban: kinek miről, mi a véleménye. Ha eltérő, az nem baj, csak ne legyen eltérés a lényeges dolgokban, amit a másik nem tud elnézni, tolerálni.
Ehhez kívánok neked sok sikert!
Egy idős bácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!