Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Megtetszett a baratnöm huga.
Nem tudom mit csinaljak de egyszerüen kivanom baratnöm hugat.
24 vagyok, a huga csak 16 eves.
Ha naluk vagyok folyton a közelebe lennek.
Baratnöm nem tudja ezt.
Majd mindjárt jönnek azok, akik a beleegyezési korhatárral érvelnek, de azt szokás szerint kihagyják a buliból, hogy az is le van írva, hogy hiába múlt el valaki 14, veszélyes vizekre evez az a felnőtt, aki kiskorúval létesít szexuális kapcsolatot.
Azt, hogy megtetszett eg, 16 éves csaj, el tudom képzelni, mert van köztük olyan, aki kinéz 20-nak. Sokuk nem is szűz már.
Azonban..Az én erkölcsi nézeteim szerint azonban ezek nem okok arra, hogy valaki keféljek egy 16 évessel. Én felnőttként 18 év alattival nem dugnék, ez az én erkölcsi szabályom.
Persze a te eseted ennél
bonyolultabb, mivel a csajod húga tetszik, aki lehet 18 év után sem járna veled, mivel a nővére pasija vagy.
Hogy te mit teszel, az a te dolgod. Nyilván én könnyen beszélek, mert nem vagyok a te helyzetedben.
De én elfelejteném mindkét csajt, és egy másik lánnyal új életet kezdenék.
Szerintem ha bejössz a hugának is akkor próbálj rá!
Ha nem jössz be neki, akkor meg verd ki a hugit a fejedből!
Ennyire egyszerű! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!