Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmemnek úgy néz ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmemnek úgy néz ki barátnője lett. Úgy érzem nem élem túl. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem teljesen összeomlik az életem. Évek óta mindennél jobban szeretem, eleinte reméltem, hogy elmúlik majd.

Azt érzem nélküle nincs értelme semminek, most is alig találok szavakat.

Tud az érzéseimről, de már egy ideje elmondta, hogy ő nem érez így irántam és csak barátok lehetünk, azok is maradtunk. Működött, persze én mindig másképp néztem rá.

Nagyon rendes srác, tisztességes, hűséges is, el sem tudnám képzelni róla, hogy szakít a barátnőjével.

Most nem tudom mi lesz a mi kapcsolatunkkal.

Mit tegyek? Hogy dolgozzam fel?

Nem szeretnék beledilizni az önsajnálatba, de egyelőre képtelen vagyok bármire is, egész nap sírok.

2023. dec. 29. 14:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Eddig, amíg nem volt senkije benned volt egy kis remény, hátha mégis. És most a barátnője miatt félsz, hogy még a barátságotok se lesz olyan.

Mondanám, hogy engedd el, de ezt csak mondani könnyű. Kezdj el ismerkedni másokkal és ne találkozz ezzel a fiúval. És akkor lassan túl fogod tenni magad.

Hajrá!

2023. dec. 29. 21:48
 22/26 anonim válasza:
85%
Ha teljesen megszakítod vele a kapcsolatot, gyorsan túl esel rajta, ha nem, akkor végig szenvedni fogsz. Szörnyen fájdalmas tud lenni az ilyen a te korodban, aztán ahogy az ember megél több ilyen csalódást, már megtanulja, hogy nem áll meg ettől az élet, és jön majd más, és esélyes, hogy jobb.
2023. dec. 31. 11:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Menj tarsasagba akkor eltereled a figyelmed 🙂 ha csak otthon ulsz az ugy szerintem roszabb😢
2023. dec. 31. 11:11
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Próbálok nem belemerülni a szomorúságba, de azóta sem jobb sajnos..
2024. jan. 6. 12:06
 25/26 anonim válasza:
Pár hét és jobb lesz, nem napok alatt lehet sajnos kigyógyulni az ilyesmiből.
2024. jan. 6. 12:27
 26/26 A kérdező kommentje:

25-ös teljesen igazad van, lehet, hogy az a baj, hogy siettetem is a feledést.

De az egészségem is szinte ráment már

2024. jan. 6. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!