Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmemnek úgy néz ki barátnője lett. Úgy érzem nem élem túl. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Úgy érzem teljesen összeomlik az életem. Évek óta mindennél jobban szeretem, eleinte reméltem, hogy elmúlik majd.
Azt érzem nélküle nincs értelme semminek, most is alig találok szavakat.
Tud az érzéseimről, de már egy ideje elmondta, hogy ő nem érez így irántam és csak barátok lehetünk, azok is maradtunk. Működött, persze én mindig másképp néztem rá.
Nagyon rendes srác, tisztességes, hűséges is, el sem tudnám képzelni róla, hogy szakít a barátnőjével.
Most nem tudom mi lesz a mi kapcsolatunkkal.
Mit tegyek? Hogy dolgozzam fel?
Nem szeretnék beledilizni az önsajnálatba, de egyelőre képtelen vagyok bármire is, egész nap sírok.
Köszönöm a válaszokat, 18 vagyok egyébként.
Csak annyira szörnyű, már nagyon régóta része az életemnek.
Szó szerint fizikailag is fáj az egész, nem is ettem ma semmit:(
Tudom, de lehet, hogy a barátnőjét zavarni fogja.
Illetve tartok tőle, hogy a fiú sem fog ezután foglalkozni velem, mert hiszen a barátnője lesz neki a fontos, meg biztos sokminden változni fog.
Akkor meg fiatal
Vagy🙃 nincs veszve semmi igen valoszinu hogy kevesebet talakoztok ha van baratnője . El kell fogadni iserkeni sportolni lekotni magad es majd jon mas vagy lehet hogy szakitanak es osszejohettek🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!