Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy szerelmem de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy szerelmem de nem szeret mit tegyek?

Figyelt kérdés
A srac az osztálytársam egyutt voltunk de szakitott velem allitasa szerint azert mert nem kell neki baratno de ezzel a mentseggel a legjobb baratom es az O egyik legjobb haverja allt elo ket hettel az elott szoval a srac nem beszel velem es ez nagyon megvisel es nem fekudtunk le meg semmi olyan, fogta a kezem elmentunk moziba meg minden nagyon szerettem es meg most is nagyon szeretem most viszont kb ugy allunk h koszonok neki es O visszakoszon ennyi segitsetek hogy szerezhetem vissza a szerelmemet
2023. márc. 23. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már az is nagy dolog, hogy nem kertelt, hanem őszintén megmondta, hogy nem érez irántad semmit és valószínűleg nem is fog, ez a nem kell neki barátnő szöveg pedig csak egy kifogás. Kell neki, csak nem te. Ne könyörögd magad vissza, mert saját magad alázod meg, ő nem fog jobban szeretni, inkább keress olyat, aki meglátja benned az értéket.
2023. márc. 23. 19:24
 2/4 hungarikum_202 ***** válasza:
64%
Miért írod ki többször ugyan azt a történetet más címmel?
2023. márc. 23. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek igaza van.

Nem barátnő nem kell neki, hanem konkrétan te. Valószínűleg nem váltottad ki belőle azokat az érzéseket, amiket szeretett volna érezni. Legalább volt benne annyi emberség, hogy őszintén elmondta neked, ennek is örülni kell. Engedd el ezt a fiút, majd találsz valaki mást helyette.

2023. márc. 23. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonnom #1#3
2023. márc. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!