Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom hugának bejövök de jóval fiatalabb. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Haverom huga még csak 15 éves én meg 22. Haveromtol tudom hogy szerelmes belém.
Eddig titkoltam haverom elött de nekem is nagyon vonzo a lany.
Az a baj hogy ha naluk vagyok sosem tudunk kettesbe lenni mert mindig ott van valaki.
Mit tegyek?
2023. okt. 21. 16:13
41/47 anonim válasza:
Kérdező ne hallgass azokra akik azt írják, hogy gáz vagy azt, hogy pedofília ezek az emberek nem tudják a pedofil szó jelentését és azt sem, hogy egy 15 és 22 éves között nincsen annyi különbség érettségben mint gondolják sokan, sőt minimális, ebben a mai generációban főleg. Harmad részt csak manipulálni akarnak azért, hogy hátha lemondasz róla és inkább nem adsz neki esélyt. Talán lehet ezt is olyanok írják akik nem nagyon tudnak barátnőhöz jutni vagy baráthoz jutni. És ahelyett, hogy segítenének másokon ahogy ilyen alantas embereknek illene is. Inkább bántanak másokat csak azért mert azt hiszik ettől jobb lesz a kis nyomorulsags életük. Hát csak ennél rosszabb lesz még akárminél. Ha normális lány akkor akkor nyugodtan írjál rá beszélgess vele kicsit utáni hívd ki, hogy találkozzatok.
42/47 anonim válasza:
Habár mondjuk olvasva a kérdező kommentjeit én elgondolkodtam rajta, hogy valóban nem e az a kihasználós fajta. Bár mindegy is mert ez az érvelés is faszsá amúgy, hogy a 10 évvel idősebb palik azért hajtanak kamasz lányokra mert csak szexre kell nekik. Egy 20-on éves lány is legalább annyira vagy még jobban akar szexet mint egy 14-15 éves. Szóval aki szexre akar csajt az tud magának találni erre még lehet jobban is 20-25 körüli csajokat is. A lényeg az kérdező ha valóban a szex érdekel akkor ne csak 15 évessel hanem saját korodbeliekkel sem kezdjél ki akkor fizessél krváknak. Mert tudod a normális fiúkat is azért utasítják el a lányok már 6-7 év korkülönbség meg akkor már a saját korosztálya is miatt is mert van pár olyan patkán igazából kevesebb mint gondolják az emberek viszont ezek 20-on éves nők közül is válogatnak ugyanúgy. Egyenlőre én nem ítélek el téged de ha valóban ez a célod akkor nem való melléd semmilyen nő!
43/47 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ez a konkrét kérdés kamu, mert hiteltelenül fogalmaz a kérdező, de mivel mással igazából megeshet ilyen sztori, ezért tegyük fel, hogy mégsem fake. Értem én, hogy egy 15 éves lány már attól felpörög, igazi nőnek érzi magát és eldicsekszik az osztályában, ha egy 22 éves srác köszön neki, de több okot is tudok, amiért más lányt kellene keresni. Eleve a haverod testvére, ami később kellemetlen lehet, a másik, hogy még csak 15 éves. Rendre elfelejtik az emberek, hogy ez a 7 év korkülönbség nem mindegy, hogy mikor merül fel, pl. a 19 és 26 között is 7 a különbség, de teljesen máshogy hangzik, mint a 15 és a 22.
44/47 anonim válasza:
Konnyen tonkre teheti azt a haversagot.
45/47 anonim válasza:
Ismerkedhetsz vele, ráírhatsz, nincs ezzel semmi gond, hajrá. Ma már elfogadott ha egyidős lányokkal beszél az ember, de régebb az volt a szokás, hogy inkább fiatalabbakkal jobb ismerkedni, szóval teljesen jó a gondolatod.
46/47 anonim válasza:
#45 Azóta sem változott semmi sok 20-on éves srác inkább pár évvel fiatalabb lányokhoz vonzódik most is. Mert akik kb velük egyidősek túl érettek hozzájuk, jobban mondva érettnek tettetik magukat közben pedig ők is ennek az ellenkezői. De a srácokat nyilván ez is zavarja.
47/47 anonim válasza:
46. Ez a fobb okozat. Ennyi idosen nekem is par evvel fiatalabb volt mert sajat korban nem akartak ismerkedni nagyon a lanyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!