Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom hugának bejövök de jóval fiatalabb. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Haverom huga még csak 15 éves én meg 22. Haveromtol tudom hogy szerelmes belém.
Eddig titkoltam haverom elött de nekem is nagyon vonzo a lany.
Az a baj hogy ha naluk vagyok sosem tudunk kettesbe lenni mert mindig ott van valaki.
Mit tegyek?
2023. okt. 21. 16:13
21/47 anonim válasza:
#20 Valószínűleg így van...vagy tényleg beteg. Más értelmes ok nincs a lúzerségen és a betegségen kívül arra, hogy egy felnőtt miért nem a saját korosztályával ismerkedik.
22/47 anonim válasza:
Én nem tartom azt betegesnek, ha egy 22 évesnek jobban bejön egy tinilány, mint a saját korosztálya. Hiszen jobban is néznek ki a tinik, mint a huszonévesek.
23/47 anonim válasza:
#23 Ja...persze... Semmi különbség nincs, csak ugye a saját korosztályát nem lehet úgy hülyíteni.:D
24/47 anonim válasza:
Az a lényeg :D. Ha legálisan megteheti, miért ne tenné? Szar ember lesz ettől? Igen, meglehetősen. De kit érdekel, ha közben szexel.
25/47 anonim válasza:
Legálisan élve boncolhatsz mondjuk egy bogarat, lelőhetsz egy nem védett madarat, sőt, ezer kisegeret összeszedhetsz, és élve savba mártogathatod őket, arcon finghatod a csecsemőt, sőt, a saját gyereked rabszolgának is tarthatod - azért, mert legális még nem igazán helyes. De mondom, nem lenne ezzel gáz, ha a fazon szeretné a csajt, de itt kihasználja az alkalmat, hogy f*szra húzzon végül egy szerelmes, naív kiscsajt. Az ilyen patkányok miatt üldözik tűzzel-vassal azokat a párokat, ahol az egyik fél tizenéves, a másik huszonéves, és őszintén szeretik egymást.
27/47 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz a sok irigy kutyával, igazad van.
Ha tetszik a kiscsaj a ti dolgotok és ha mindketten jól érzitek magatokat a másikkal semmi gond.
Az se baj ha lefekszetek.
Én is 30 évesen egy 19 éves lánnyal járok és szerintem semmi szégyelni való nincs benne. Közeledj hozzá finoman, csak ne támadd le.Sok sikert.
28/47 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy mások irigyek, akkor te valószínűleg valami hebefil fitymacsattogtató vagy.
29/47 anonim válasza:
Ha 16 ot iden tolti akkor szerintem hatar. Azert meg se 40 eves vagy.
30/47 anonim válasza:
Ez egy kamu, provokatív kérdés, látszik a kérdező írásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!