Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Haverom hugának bejövök de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom hugának bejövök de jóval fiatalabb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Haverom huga még csak 15 éves én meg 22. Haveromtol tudom hogy szerelmes belém.

Eddig titkoltam haverom elött de nekem is nagyon vonzo a lany.

Az a baj hogy ha naluk vagyok sosem tudunk kettesbe lenni mert mindig ott van valaki.

Mit tegyek?

2023. okt. 21. 16:13
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
62%

Atya eg emberek ti hol eltek?? 😂

Miertne jöhetne össze egy 15 evessel ha minketten szeretik egymast? 22 eves könyörgöm nem 50+

Ugy csinaltok mintha ez lenne a vilag legnagyobb büne.

En 17 eves lany vagyok es egy 31 eves sraccal kavarok na es? 😅

Jol erzem magam vele.

Kerdezö ha vonzodsz hozza mond el neki. Nincs benne semmi rossz.

2023. nov. 5. 15:26
 32/47 anonim ***** válasza:
17%
35: remélem visszahozzák az inkvizíciót, és élve égetnek meg.
2023. nov. 5. 15:30
 33/47 anonim ***** válasza:
33%

#28 A lúzer az, aki a saját korosztályában képtelen ismerkedni, ezért inkább fiatal, befolyásolható kislányokra megy rá.

Mondjuk a válaszod után nyílvánvaló, hogy szimpla provokáció a cél...

2023. nov. 5. 15:33
 34/47 anonim ***** válasza:
78%

36 de kedves vagy😅

Remelem teged is te gyöker.

Menj inkabb anyucidhoz vissza es sirjal neki hogy nincs nöd 😂

2023. nov. 5. 15:34
 35/47 anonim ***** válasza:
26%
#39 Egyrészt másfél éve van barátnőm a SAJÁT korosztályomból, mert nem vagyok annyira nyomi, hogy éretlen kistiniket kelljen szédítenem, ellenben másokkal... Másrészt beteg sem vagyok. Tehát mire kéne irigynek lennem?
2023. nov. 5. 16:00
 36/47 A kérdező kommentje:
37, elöszöris a lany lett belem szerelmes nem forditva masreszt de nagyon nyomi luzer beteg vagy ha faj neked hogy valaki par evvel idösebbe/fiatalabba szerelmes vagy barmi.
2023. nov. 5. 16:08
 37/47 anonim ***** válasza:
59%
#38 Némi sértődöttséget vélek felfedezni...:D Igen, pont azért undorító, amit csinálsz, mert ő lett beléd szerelmes, te meg tudod hogy bármit megtehetsz vele. Szóval miért nem a saját korosztályodban ismerkedsz? Csak egy indokot mondj, több nem kell.
2023. nov. 5. 16:12
 38/47 anonim ***** válasza:
62%
Felesleges ezen veszekedni, el van korcsosulva a világ sajnos, ez van. Valakinek az is rendben van, ha pl 40-50 évesen 15 éves lánykákkal van együtt.
2023. nov. 5. 16:20
 39/47 anonim ***** válasza:
34%
#40 De pont ezért kell felemelni a szavunkat. Ha az emberek azt látják, hogy minden normális ember elítéli ezt, akkor talán még az is inkabb elfojtja magában a betegséget, akinek nehezére esik.
2023. nov. 5. 16:39
 40/47 anonim ***** válasza:
29%

#41 Biztos velem van baj, miközben azóta se írtál egyetlen érvet sem, hogy miért jobb egy éretlen 15 éves, mint a saját korosztályod...

Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy a kiscsaj szüleit ki akarod hagyni ebből az egészből...na de miért, ha ez teljesen normális?:D Vagy netán odaállsz a fater elé és elmondod neki?

2023. nov. 5. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!