Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz és/vagy ha 17 lány vagyok és egy fiatalabb fiu tetszik nekem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és egy 15-16 éves fiú tetszik nekem. Még általános suliból "ismerem". De fogalmam sincs hogy van e esély arra, hogy megkedveljen és beszélgessünk. Mert őszinén...nem nagyon merek ráirni meg semmi2022. szept. 15. 16:33
1/17 anonim válasza:
Ha elég érett a fiú ez azért nem olyan nagy korkülönbség.
2/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Ha fiúk kezdhetnek simán fiatalabb lányokkal, akkor fordítva is lehet ugyanúgy.
4/17 anonim válasza:
A fiún múlik, ilyenkor még nagyon gyerekesek, de lehet vele szerencséd.
5/17 anonim válasza:
Nem gáz, de az ilyen fiuk altalaban eretlenek. Sokkal jobban jarsz korodbeliekkel vagy par evvel idosebbekkel
6/17 A kérdező kommentje:
És vajon gáz/ciki lenne ráirni vagy ilyesmi? Vagy hogy próbáljam tudatni vele hogy tetszik nekem?(Egy suliba járunk)
Nem tűnik olyan éretlennek meg gyerekesnek...
2022. szept. 16. 16:42
7/17 anonim válasza:
Remelem tudod hogy nem kisebb a cerkaja a fiatalabb fiuknak sem és ők is szexelni akarnak mint a korodbeliek.
8/17 A kérdező kommentje:
És ez hogy jön ide?😅
2022. szept. 16. 17:59
9/17 anonim válasza:
Nem gáz.
Lépni kell, ha valaki tetszik, szóval mindegy hogy chatelsz vagy élőben leszólítod
10/17 A kérdező kommentje:
Igaz persze,de félek és nincs efelől túl sok önbizalmam,mert mi van ha kiröhög vagy ilyesmi...
2022. szept. 18. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!