Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány az osztályban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az osztályban aki nagyon bejön .... valami tanácsot tudtok adni ?

Figyelt kérdés

szóval az van ,hogy van egy lány aki nagyon bejön illetve az osztálytársam,néha váltottunk pár szót de nem az igazi a dolog,nem tudom hogy van e barátja de ahogy elnézem 70% nem tudom bejönnék e neki.Kicsit introvertált vagyok nem merem megkérdezni, bekövettem Instagramon,de nem követett vissza ez jelent valamit? Lányok vélemenye jobban érdekelne ,de ha fiú vagy és tapasztaltál már ilyet meghallgatom a véleményed.

Köszönöm az összes segítset előre is . Mit tudnék csinálni?

2023. okt. 5. 20:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy bejövök neki hiszen most rakott egy insta storyt megjelölte a fiú barátjait stb ,ugye engem nem követett vissza , messengeren meg direkt nem nézi meg nehogy válasszni kelljen ami nagyon idegesítő,jobb lenne ha megnézné és nem válaszolna ,mert akkor tudnám ,hogy leszar de elég nehéz elfogadni.......
2023. okt. 6. 21:06
 12/12 búzaszem ***** válasza:
Nagyon távol vagytok egymástól. Olyat kell keresned, aki értékel, szeret és tisztel.
febr. 1. 15:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!