Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, egy lánynak, hogy oda vagyok érte? Én szerintem ez már több, mint barátság, de kevesebb egy kapcsolatnál. Amikor találkozunk mindig ölelget, meg mosolyog rám.
Hogy gondolod a kapcsolatot ha csak évente 1-2 hónap láthatod?
Max úgy müködne ha 1-2 év és kitudnál költözni hozzá, de így komolyan mondom nincs értelme, csak szenvednél!
Sehogy. Ez kamaszok szentimentális képzelgése, hogy teszel egy vallomást, majd ásó-kapa. Elhívod randizni és lassan felépítetek egy kapcsolatot.
Csak hogy lásd, miért rossz ötlet a vallomás: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
(És itt most nem az a lényeg, hogy a srác büdös, hanem hogy a csaj eleve nem akar semmit tőle.)
Élőben esetleg elmondhatod majd az érzésedet neki.
Mindenképpen élőben, nehogy virtuálisan.
Aztán könnyebb lesz túl lépned rajta, mert ugye se te se ő nem fog a másikhoz költözni.
Ráadásul Amerikát feladni Magyarországért el sem várható, te meg ugye nem akarsz és tudsz majd kiköltözni hozzá.
De igen könnyebb lesz felejteni ha elmondod mit érzel akkor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!