Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Előző héten találkoztam egy fiúval.
Figyelt kérdés
Sétáltunk és beszélgettünk közben. Én hívtam el de csak így barátilag, de bejön nekem. Hazakísért megöleltük egymást és feldobta az ötletet hogy pénteken találkozhatnánk. Én mondtam hogy oké persze és úgy volt hogy majd még megbeszéljük az időpontot. De nem írt semmit én írtam rá pénteken hogy mi újság van vele amire válaszolt meg megkérdezte hogy én hogy vagyok. Mondtam neki hogy megvagyok csak unatkozom és láttamozta és azóta se írt semmit. Most nem tudom hogy mi van. Írjak rá hogy hogy van vagy hívjam el találkozni vagy hagyjam az egészet vagy várjak hogy ő ír e (kétlem) vagy várjam meg a következő refifis találkozót amin majd ő is ott lesz és akkor úgyis találkozunk. Vagy lehet hogy nem akar megint találkozni és csak udvariasságból jött el, de akkor miért mondta a pénteket? Mit tegyek? Nem tudom.2023. aug. 30. 14:11
2/4 A kérdező kommentje:
Csak nemhiszem hogy fog írni és nemsokára kezdődik a suli. És akkor már még nehezebb lenne találkozni még ha írna is mert még csak nem is egy megyébe lakunk.
2023. aug. 30. 14:39
4/4 anonim válasza:
Lehet nem akar tavkapcsolatot meg nem akar utazgatni sokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!