Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Van egy fiú,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy fiú, akivel most júliusban ismerkedtem meg egy táborban.

Figyelt kérdés
Tök kedves volt tanított kézfogást, beszélgetett velem. Meg egyik este szomorú voltam és kint ültem az udvaron és jött ki ő meg a barátai és odaült mellém és megkérdezte higy min gondolkozom és elkezdett viccelődni és felvidított. Most szerdán találkoztunk én hívtam el, a végén feldobta az ötletet hogy találkozhatnánk még pénteken is ha van kedvem. Mondtam hohy nekem okés azt mondta hogy majd még megbeszéljük. De nem írt semmit én írtam rá pénteken, hogy hogy van. Azóta semmi és most nemtudom mit kéne csinálnom. Vagy hogy egyáltalán volt e valaha is valami vagy csak én képzelem bele. Vagy csak túl türelmetlen vagyok de ez most így nagyon ídegesít hogy mivan.
2023. aug. 27. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
78%

1. túl türelmetlen vagy, mint mindenki manapság. minden azonnal kell a mai tiniknek

2. Vsz. nem úgy alakult a szerdai randitok, ahogy képzelte, ezért offolt.

Csak szintén, mint a tinik többsége, nem tudja, hogy közölje veled, ezért inkább eltűnik.

2023. aug. 27. 16:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak várj, hogy válaszoljon.
2023. aug. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!