Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinàljak? Meg ismerkedtem...

Mit csinàljak? Meg ismerkedtem egy fiúval de mégsem az van amit hittem.

Figyelt kérdés
Szóval én egy 20éves fiú Vagyok. Úgy éreztem nagyon sokáig hogy biszexuális vagyok de nem. Volt pár nő akikkel természetesen minden komoly meg történt de engem valahogy a fiúk is vonzottak. El kezdtem beszelgeti egy fiúval akivel találkoztam is. Ennél a találkozásnál rá jöttem biztos nem vagyok biszex! (Nem történt semmi komoly!) Én ezt teljesen leszeretném zárni vele de nem tudom hogy hogy. Félek hogy szégyenbe tenne hogy b&zi vagyok... és én én ettől nagyon félek.
2021. márc. 4. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, hogy azt hitted az vagy, de rájöttél, hogy mégse. Ebben semmi bonyolult nincs.
2021. márc. 4. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodtan mond meg neki, hogy nem szeretnél tőle semmit, mert rájöttél, hogy mégsem érdekelnek a férfiak (Annyira).

Az annyira szót azért raktam zárójelbe, mert az, hogy elgondolkodtál azon, hogy a fiúk is érdekelnek, egyértelműen biszexuális jellemre utal.

Szóval elképzelhető, hogy egyszer még meg jön a kedved a fiúkhoz.

2021. márc. 4. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne tudja meg, hogy neked ez gáz lenne! Mert akkor lehet h visszaél vele. Simán mondd meg neki h rájöttél h nem vonzódsz a fiúkhoz! Ha nem érti meg akkor tiltsd le mindenhol. Egy idő után el fog tűnni.
2021. ápr. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!